Orlando Bloom oyun karakteri olarak karşımıza çıkacak

Ersin Kılıç 14.07.2022 - 12:54
Yüzüklern Efendisi serisinde Legolas karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Orlando Bloom oyun karakteri olarak karşımıza çıkıyor.

Ünlü oyuncu Orlando Bloom başta Yüzüklerin Efendisi serisi olmak üzere Troy, Cennet Krallığı ve tabi ki Karayip Korsanları serisiyle de hafızalara kazınan oyunculardan biri. Son olarak Carnival Row gibi yapımlarda boy gösteren Orlando Bloom oyun karakteri olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik bu işbirliği kapsamında oyunun live action reklamlarında da yer almış.

Orlando Bloom oyun karakteri oldu

Orlando Bloom oyun karakteri olarak karşımıza çıkacak

King of Avalon isimli mobil oyunda, oyuna yeni katılacak kişilere ücretsiz olarak ulaşabileceği bir karaktere hayat veren Orlando Bloom, bu oyunun yeni reklamlarında da boy gösteriyor. Yayınlanan reklama baktığımızda başarılı bir live action sekansından sonra oyun görüntülerine yer verildiğini görüyoruz.  

Kral Arthur hikayesinden ilham alınarak oluşturulan King of Avalon oyununda Orlando Bloom'un karakterinin yeni bir hikaye başlatacağı da belirtilmiş. Avalon kıtasına saldıran Unmelted isimli yeni bir buzul düşmanın yer alacağı yeni hikayede Orlando Bloom, Orlando the Nightshard olarak yer alacak. Oyuncuların bu karakteri oyunun sisteminde yer alan kahraman olarak summon edebileceği (çağırma) belirtiliyor. Yayınlanan reklam videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2022 17:26
orlando bloom zaten oyun karakteri gibi bir adam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Orlando Bloom oyun karakteri olarak karşımıza çıkacak
İlginizi Çekebilir