Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok posteri eski karakterleri gösteriyor

Ersin Kılıç 8.11.2021 - 13:32
Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filmi için yayınlanan yeni poster filmde boy gösterecek olan eski düşmanları bir araya getiriyorHome

Spider-Man: No Way Home ya da Türkçe adı ile Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok bu yılın en çok beklenen filmlerinden birisi. Bunun en büyük sebebi ise hem multiverse olaylarına tam olarak girecek olması hem de eski sevilen karakterleri filmde yeniden görecek olmamızdan kaynaklanıyor. Eski Spider-Man karakterleri hakkında henüz resmi bir bilgi ya da medya görmesek de hayranların bu konuda büyük bir beklentisi bulunmakta. Filmin yayınlanan yeni posteri ise ana karakterler olmasa da filmdeki düşmanlarımız hakkında daha somut görüntüler içeriyor.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok posteri eski karakterleri gösteriyor

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok posteri eski karakterleri gösteriyor

Spider-Man: No Way Home filminin ortaya çıkan bu yeni posterine baktığımızda merkezinde tabi ki Tom Holland tarafından canlandırılan Örümcek Adam karakterini görüyoruz. Ön tarafta ise filmin ilk fragmanında da gözüken Alfred Molina'nın canlandırdığı Doctor Octopus'un kolları gözüküyor. 

Posterin sağ üst kısmına baktığımızda da net bir şekilde Green Goblin karakterini görebiliyoruz. Zaten ilk fragmanda yeşil bombası ve o şen kahkahası ile filmde yer alacağını bir nevi işaret etmişti. Tabi bu karakterin William Defoe tarafından canlandırılıp canlandırılmadığı henüz belli değil. Daha önce oyuncunun filmde yer alacağına dair dedikodular çıkmıştı. Aksi durumda maskesini çıkarmayan bir Green Goblin'le de karşılaşabiliriz.

Bu iki karakter dışında ayrıca arka planda Electro'yu ve Sandman'i işaret eden ibareleri de net bir şekilde görmek mümkün. Filmde yer alacağını bildiğimiz Lizard hakkında ise net bir ibare göremiyoruz. Son larak filmin 17 Aralık'ta gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok posteri eski karakterleri gösteriyor
İlginizi Çekebilir