Örümcek Adam ve Venom filmlerde bir araya gelecek

Ersin Kılıç 16.09.2021 - 12:59
Vanom 2 filminin yönetmenliğini yapan ünlü oyuncu ve yönetmen Andy Serkis, Örümcek Adam ve Venom karakterlerinin bir araya geleceğinden emin.

Örümcek Adam filmleri denince akla gelen ilk beklentilerden birisi şüphesiz Venom karakterinin yer almasıdır diyebiliri. Her ne kadar 2000'li yıllarda çekilen üçlemenin son halkasında bu iki karakter bir araya gelse de bu karşılaşma filmin aldığı eleştirilerin gölgesinde kalmıştı. Bu nedenle Venom'un Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olup olmayacağı hep merak konusu oldu. Venom 2 filminde kamera arkasına geçen ünlü oyuncu ve yönetmen Andy Serkis ise bu karşılaşmanın kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

Örümcek Adam ve Venom filmlerde eninde sonunda kapışacaklar

Marvel Sinematik Evreni yeni faz ile birlikte dolu dizgin ilerlese de Örümcek Adam Evreni'nin hakları bildiğiniz gibi Sony'e ait. Yani örümcek Adam'ın MCU içerisinde yer alması yapılan özel anlaşmalar ile birlikte mümkün kılınmış durumda. Diğer taraftan Sony, kendi evrenini oluşturmaya ve Spider-Man hikayelerinde karşımıza çıkan karakterlere filmler yapmaya devam ediyor. Nitekim önümüzdeki dönemde Venom 2: Let there be Carnage ve Morbius filmleri ile karşılaşacağız.

Örümcek Adam ve Venom filmlerde bir araya gelecek

Tabi MCU tarafında Multiverse olayına girilince bu iki dünyanın farklı filmlerde bir araya gelebileceği de konuşuluyor. Bu konuya değinen Andy Serkis ise bu karşılaşmanın kesinlikle olacağını belirtiyor. "Herkes Venom'un Örümcek Adam ile ne zaman karşılaşacağını bilmek istiyor. Açıkçası bu gerçekleşmeyecek" dedikten sonra yüreğimize su serpen asıl açıklamaya da imza atmış. "Şaka yapıyorum. Kesinlikle olacak ama asıl soru ne zaman olacağı. Bu konuda acele etmek istemiyoruz." ifadelerinde bulunmuş.

Çizgi romanlarda da çok sevilen hikayelere sahip olan bu iki karakterin bir araya gelmesi gerçekten kaçınılmaz gibi duruyor. Hele ki bu beklentinin farkında olan iki firma da bu avantajı elinin tersi ile tepmeyecektir diye düşünüyoruz.

Son olarak Venom 2: Let there be Carnage filminin 1 Ekim 2021, Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin ise 17 Aralık 2021'de gösterime gireceğini hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2021 08:34
Haber doğrumu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2021 07:23
Napim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Örümcek Adam ve Venom filmlerde bir araya gelecek
İlginizi Çekebilir