Spider-Man: No Way Home fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 24.08.2021 - 10:40
Dün ortaya çıkan sızıntı fragmanın ardından erken davranan Marvel, Spider-Man: No Way Home fragmanını resmi olarak yayınladı.

Spider-Man: No Way Home fragmanı dün ortaya çıkan sızıntının ardından resmi olarak yayınlandı. Normal şartlarda önümüzdeki hafta düzenlenecek olan CinemaCon etkinliğinde yayınlanacağı açıklanan bu fragman ortaya çıkan sızıntılar sebebiyle öne çekildi ve geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Dün ortaya çıkan fragmanda görsel efektler bile yoktu ve onlar da tamamlanınca gerçekten de merak edeceğimiz bir hikaye ortaya çıkmış diyebiliriz.

Öncelikle haber detaylarının ve tabi ki fragman görüntülerinin SPOILER, yani keyif kaçırıcı olabileceğini belirtelim. 

Spider-Man: No Way Home fragmanı sızdırıldı

Fragman dediğim gibi dün sızdırılan fragman ile aynı sahnelere sahip, bu nedenle bazı detaylar ekleyerek tüm detayları sizlere anlatmaya çalışacağım. Fragmanın ilk dakikalarında Peter ve MJ'i yere uzanmış konuşurlarken görüyoruz. J.J. Jameson'un bir dizi lafından sonra ise Spider-Man kucağında MJ ile birlikte New York sokaklarında ilerliyor. Burada Spider-Man'in bir numaralı halk düşmanı olarak suçlandığını görüyoruz. Burası bir önceki filmin finalinde karakterin Mysterio'yu öldürdüğünün söylenmesi ve aslında kimliğinin açıklandığı sahneden hemen sonrası olarak karşımıza çıkacak.

Spider-Man: No Way Home fragmanı yayınlandı

Hemen sonrasında Peter Parker'ın sorgulandığı ve "Mystro'yu ben öldürmedim, dronelar yaptı" dediği bir sahne dikkat çekiyor. Daha önce ortaya çıkan haberlerde olduğu gibi filmde bir sorgulama ve mahkeme süreci işlenecek gibi duruyor. Muhtemelen multiverse olayları patlak vermeden önce giriş kısmında bu konular işlenecek. Yine bu sahnelerin devamında okul sahnesine ve aslında herkesin Peter Parker'ın Örümcek Adam olduğunu öğrendiğine ve onu suçladığına tanıklık ediyoruz.

Bu giriş kısmından sonra ise asıl olaylar patlak veriyor diyebiliriz çünkü kadroda yer aldığı resmi olarak açıklanan Benedict Cumberbatch fragmanda Doctor Strange olarak yer alıyor. İkiliyi Sanctum Sanctorum'da konuşurken görüyoruz. Kimliğinin açığa çıkmasından dolayı yaşadığı karmaşayı anlatan Peter, tüm bunların unutulmasını istiyor ve Strange'den yardım istiyor. Nitekim Wong'un Doctor Strange'e Peter'a yardım etmek için bunu yapmaması gerektiğini söylemesine rağmen büyü konusunda merakını bir türlü cezbedemeyen Strange, Peter'ın teklifini kabul ediyor ve olayların patlak vereceği fitili ateşliyor.

Fragmanın ilerleyen dakikalarında ikilinin sanki başka bir boyuta geçiyormuş gibi bir görüntüsüne tanıklık ediyoruz. Tıpkı Ancient One'ın Doctor Strange ve Hulk'a yaptığı meşhur ruh çıkarma hareketini Peter'a yaptığını da görüyoruz. Sonrasında gözüken bir sahne ise çok önemli çünkü yeşil bir bomba gözüküyor. Daha önce Green Goblin (Yeşil Cin) karakterini canlandıran William Dafoe'nin filmde yer alacağına dair haberler görmüştük. Zaten bu bomba da oyuncunun Spider-Man üçlemesinde kullandığı bombalara çok benzediği gibi kendisinin kahkahasını da net olarak duyuyoruz. Fragmanın en sonunda ise Alfred Molina tarafından canlandırılan Doc Octopus sahneye çıkıyor ve "Merhaba Peter" diyerek fragmanı sonlandırıyor.

Spider-Man: No Way Home hakkında;

Spider-Man 3 filminde daha önce açıklandığı gibi multiverse yani çoklu evren hikayesine giriş yapılacak. Daha önce Örümcek Adam filmlerinde aynı karaktere hayat veren Tobey Maguire ve Andrew Garfield gibi isimlerin filmde yer alacağına dair önemli dedikodular çıkmış fakat Tom Holland bu durumu ağız ucuyla da olsa yalanlamıştı. Bu isimler dışında Jamie Fox (Elektro) ve Alfred Molina (Doctor Octopus) gibi oyuncuların filmde yer alacağı ise kesin olarak açıklanmıştı. Ayrıca Doctor Strange karakterine hayat veren Benedict Cumberbatch ile birlikte filmin Multiverse of Madness filmine bağlanması da bekleniyor. Spider-Man: No Way Home filminin bir değişiklik olmaz ise 17 Aralık 2021'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 00:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 11:53
Green goblin, dr. octapus, electro tek filmde ve tabi çoklu evrenler yani öbür böcük adamlar. Daha ne isteyelim ki biz. Resmen çocukluk hayalimiz gerçek oluyor.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 15:13
Film çıkınca görürsün kanka
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 14:52
şaka mısın kardeşim saklıyorlar final trailer çıkmadı daha
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 14:44
Örümcek adamlar yok sasece kötüler geliyor filmde. Oyuncu kadrosunda tobey yok, Andrew yok. Az araştırında öyle konuşun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 11:55
Umarim filmle ilgili bazi detaylari cikisina kadar saklarlar. Bu fragman Aralik'a kadar yeter de artar.
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 14:53
doctor strange ' in fake olması gibi mi :D sinema tarihinin en büyük twistlerinden birini yapıcak mysterio.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 13:35
Yeni spidermana hello peter demesi sacma olur, eski tobeye dendi bence si,ce? Sadece umit etmekle kalmiyoruz umarim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 13:07
Goblin var, Doktor Ahtapot var, fakat aynı evrendeki Tobby abimiz yok öyle mi, hadi len? Hello Peter'ı Tobby'e söylediğini biliyoruz. Bizi kandıramazsın Marvel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 12:30
biz yeni nesil konsolların grafiklerini böyle beklerken sağolsun hem microsoft hemde sony 7 yıl sonra tekrar dejavu yaşatmayı başaran konsollarla geldiler tebrikler bravo
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider-Man: No Way Home fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir