Oscar ödüllü ünlü oyuncu William Hurt hayatını kaybetti

Ersin Kılıç 14.03.2022 - 12:08
Hollywood'un önemli aktörlerinden biri olan ve son dönemde Marvel filmlerinde de boy gösteren ünlü oyuncu William Hurt hayatını kaybetti.

Kariyerinde dört Oscar adaylığı olan ve 1986 yılında rol aldığı "Örümcek Kadının Öpücüğü" filmi ile en iyi erkek oyuncu ödülünü kucaklayan William Hurt hayatını kaybetti. Özellikle 80'li yıllarda yer aldığı yapımlar ile bir dönemin en iyi oyuncularından biri olan ünlü aktör, son dönemde içerisinde yer aldığı Marvel Sinematik Evreni filmleriyle de adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Oscar ödüllü oyuncu William Hurt, 71 yaşında hayatını kaybetti

Oscar ödüllü ünlü oyuncu William Hurt hayatını kaybetti

Oyuncunun ölüm nedeni hakkında da bilgi verilirken bu haber oğlu Will Hurt tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada "Hurt ailesinin sevgili babası ve Oscar ödüllü aktör William Hurt'ün 13 Mart 2022 tarihinde 72. doğum gününden bir hafta önce vefatının yasını tutuyor olmak büyük bir üzüntü. Ailesinin yanında eceliyle, huzur içinde öldü. Ailesi olarak şu anda mahremiyet talep ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

2018 yılında prostat kanerine de yakalandığı açıklanan ünlü oyuncunun ölümü sonrasında tabi ki birçok oyuncudan da taziye mesajları gelmeye başladı. Mark Ruffalo dahil olmak üzere MCU filmlerinde birlikte rol aldığı birçok ismin yanı sıra Antonio Banderas, Russell Crowe ve M. Night Shyamalan gibi isimler de taziye mesajı yayınladı. Ünlü oyuncu Marvel filmlerinde Thaddeus Ross karakterini canlandırmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oscar ödüllü ünlü oyuncu William Hurt hayatını kaybetti
İlginizi Çekebilir