Outriders 3,5 milyon satmış, yeni güncelleme yolda

Alparslan Gürlek 20.05.2021 - 12:25
Square Enix, Outriders için 3.5 milyon satış rakamının ardından bir sonraki büyük serileri olabileceğini söylüyor. Yeni yama ise ufukta göründü.

Square Enix'in Nisan ayının başlarında piyasaya sürdüğü Outriders, toplamda 3.5 milyondan fazla oyuncuya ulaşmayı başarmış. Zorlu bir çıkış haftası yaşayan yapım bildiğiniz gibi bazı sorunları da beraberinde getirmişti. Geliştirici People Can Fly oyuncuları olumsuz etkileyen bazı hatalar için çözüm üretirken yakında yayınlanacak yeni bir güncelleme de duyuruldu. Tarih verilse de henüz net olarak onaylanmış değil.

Outriders için yeni yama bugün çıkacak

Square Enix, oyuncu sayısı açısından başarılı bir çıkışın ardından Outriders için "şirketin bir sonraki büyük serilerinden biri" olma yolunda olduğunu söyledi. İlk günlerde Steam üzerinde 100 bini aşan oyuncu sayılarıyla oldukça ilgi gören yapım, nişancı oyunlarıyla tecrübeli People Can Fly tarafından geliştirildi.

Yayıncı Square Enix'in paylaştığı sayılara göre co-op bilim kurgu temalı nişancı oyunu 1 Nisan - 1 Mayıs 2021 tarihleri arasında 3,5 milyondan fazla oyuncuya ulaşmayı başardı. Oyunun Xbox Game Pass abonelerine de sunulması uzun vadede oyuncu sayısını destekleyecek gibi görünüyor.

Square Enix External Studios eşbaşkanı Jon Brooke "3,5 milyondan fazla eşsiz oyuncu, 30 saatin üzerinde ortalama oyun süresi ve ortak oyun için son derece yüksek katılım ile biz ve People Can Fly'daki harika ekip, bu ilk başarıdan çok heyecanlıyız" dedi.

Outriders 3.5 milyon kopya satmış

"Yeni bir seri başlatmak hiçbir zaman kolay değildir ve topluluğun desteği ve geri bildirimleri için çok minnettarız. Topluluğu dikkatle dinlemeye devam ediyoruz ve herkesin önümüzdeki haftalarda ve aylarda deneyimi iyileştirmeye ve geliştirmeye kararlı olduğumuzu bilmesini istiyoruz. Ayrıca gelecekte Outriders'ı da genişletmeyi umuyoruz."

Dün yapılan bir geliştirici güncellemesinde bir Outriders topluluk yöneticisi, oyunun bir sonraki yamasının bir çeşit hasar azaltma sorununu ele alacağını söylüyor. Bu sorun, oyuncular aniden ölümcül hasarlar aldığında ölmelerini engelliyor.

"20 Mayıs Perşembe günü yayınlamayı umuyoruz, ancak bu tarih testten başarıyla geçtikten sonra onaylanacak" dediler. Ayrıca yeni yamanın bazı çökme ve takılma sorunlarını da çözmeyi hedefliyor. Oyunun çıkışıyla birlikte ortaya çıkan bu sorunlar için adımlar atılsa da hala oyuncuların deneyimini etkileyen bazı sorunlar mevcut. Eğer kaçırdıysanız Outriders incelememizi buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Sizler de oyun hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2021 17:41
TR fiyatları yüzünden beklemedeyim indirim yakalarsam alıp oynayacağım oyunlar arasında.
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2021 14:39
Epıc de 60 TL indirim kodu ile gayet makul fiyata geliyor.
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2021 21:33
Gamepass’de var oyun bu arada.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2021 16:33
bu oyuna destiny gibi güncellemeler ve eklemeler gelirse, bide üstüne FPS bakış açısı eklerlerse tadından yenmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outriders 3,5 milyon satmış, yeni güncelleme yolda
İlginizi Çekebilir