Outriders beraberinde pek çok sorun getirdi

Burak Bahar 2.04.2021 - 14:42
Konsolda oynayan Outriders oyuncularına ve oyuna bağlı kalmak için mücadele edenlere Square Enix'ten bir mesaj var. Detaylar haberimizde.

Square Enix, Reddit'te bir güncelleme yayınlayana kadar oyunculardan PC/Konsol çapraz oyununu denememelerini isteyen bir mesaj yayınladı. Yayıncı Square Enix bildiriminde: "PC ve Konsol arasında bir uyumsuzluk olduğunu keşfettik. Bir Konsol oyuncusunu bir davet kodu aracılığıyla PC ??oyununuza davet ederseniz; oyun başlangıçta bağlanacak ancak sonunda bir oyuncu oyundan atılacak. Oyunun tüm sürümlerini güncelleyene kadar bunu yapmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz." Bir çok oyuncu, son yirmi dört saat içerisinde oyuna giriş yapmakta sorun yaşadıklarını bildirdi. Square Enix açıklaması, ekibin en kısa sürede bir düzeltme yayınlayacağını doğrular nitelikte: "Mümkün olan en kısa sürede haber vereceğiz."

Square Enix Outriders ile başa çıkmaya çalışıyor

Outriders'da da olduğu gibi yeni çıkan her oyun ani ilgi artışı sebebiyle pek çok sorun yaşıyor. Özellikle çok oyunculu oyunlar çıktığında yaşanan bağlantı sorunları oldukça yaygın ve kabul edilebilir sorunlar diyebiliriz. Ancak Outriders özelinde performans da dahil olmak üzere pek çok sorun var gibi gözüküyor: "PC oyuncularının aşırı yüklenmiş bir CPU nedeniyle takılma, çökme ve önbellek sorunları ile karşılaştığının farkındayız. Bunu en acil şekilde araştırıyoruz ve yakın gelecekte bir çözüm üretmeyi umuyoruz."

Outriders

Bağlantıdaki Reddit gönderisinde, geçici çözümlerin bir listesini; görseller ve haritaya düşen öğeler gibi diğer konularla ilgili resmi güncellemeleri ve önerileri bulabilirsiniz. Yirmi dört saat içinde tüm platformların kullanıma sunulmasıyla birlikte, ihtiyacınız olan tüm bilgiler için de bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Oyuncular için naçizane tavsiyemiz, çapraz oyunu devre dışı bırakmalarıdır. Sorunlar sebebiyle Steam'de de incelemelerin tamamı "Karışık" inceleme olarak derlenmiş. Yine de inceleme yapmadan önce, sorunların çözülmesi için bir-iki hafta kadar beklemekte fayda var çünkü Outriders; potansiyeli olan ve bu karantina günlerinde insanların boş vakitlerini verimli değerlendirmelerine yardımcı olabilecek bir oyun konumunda yer alıyor. Öyle ki çıkışından yalnızca birkaç saat sonra Marvel's Avengers'ı üçe katladı.

Outriders; People Can Fly tarafından geliştirilen, Square Enix'in Avrupa yan kuruluşu tarafından yayınlanan bir video oyunu. Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S ve Stadia için 1 Nisan 2021'de, yani dün yayınlandı.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 19:17
Enix Square iken ismi daha iyiydi sanki bu firma.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2021 16:03
Square oyun yapmayı bilmiyorsun oyun yapmaya çalışıyorsun para yüzünden tomb raideri da bitirdin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2021 15:38
Demosunu sevmiştim umarım sorunları çözülür
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2021 15:04
Square bir kere de elini yüzüne bulaştırma beee
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outriders beraberinde pek çok sorun getirdi
İlginizi Çekebilir