Outriders Worldslayer çıkış tarihi belli oldu

Talha Ramazan Yüzmeç 25.06.2022 - 00:14
Square Enix ve People Can Fly, Outriders Worldslayer çıkış tarihini ve yeni içerikle alakalı daha fazla ayrıntı açıkladı.

Outriders'ın topluluk yöneticisinin bir haber bülteninde, yaklaşmakta olan Worldslayer oyunu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama, Outriders Worldslayer çıkış tarihi ve saatini ve Outriders'ın denge ayarlarından planlanan yaşam kalitesi iyileştirmelerine kadar uzanan yeni içeriği ve yama değişikliklerinin ayrıntılı bir özetini kapsıyor.

Outriders yeni güncellemeler ile geliyor

Outriders , Gears of War serisinin çoğunun ve 2011'in kaotik ve başarılı Bulletstorm birinci şahıs nişancı oyununun arkasındaki Polonyalı stüdyo People Can Fly tarafından geliştirilmişti. Oyun orta halli eleştiriler aldı. Oyuncular genellikle ganimet ve silah odaklı özelliklerinden zevk alırken, oyunun her zaman çevrimiçi olması nedeniyle hatalar ve sunucu sorunlarıyla mücadele etti. People Can Fly, Worldslayer ile gelen daha fazla değişiklikle birlikte, bu sorunları çözmek için bir dizi güncelleme yayınladı.

Outriders ekibi tarafından yapılan duyuruda, Worldslayer'ın çıkış tarihinin erken erişim için 28 Haziran ve birincil lansman için 30 Haziran olduğu doğrulandı. Worldslayer'ı satın almış olsun ya da olmasın tüm oyuncuların Outriders'ın en son sürümünü indirmesi gerekecek, çünkü oyun birsürü hata düzeltmesi ve temel oyunu da etkileyen denge ayarlamaları içeriyor. İndirimleri hesaba katmadan, temel oyuna Worldslayer yükseltmesi 220,50 TL olacak. Outriders şu anda Steam'de %45 indirimli, oyuna başlamak isteyen oyuncular için iyi bir fırsat gibi gözüküyor.

Outriders Worldslayer çıkış tarihi belli oldu

Haber bülteninde, tüm oyuncuları etkileyecek yeni içerik ve temel oyun değişiklikleri de dahil olmak üzere Worldslayer ile ilgili birçok ayrıntı yer alıyor. Worldslayer, yeni düşmanlar, ortamlar ve teçhizat setleri içeren yepyeni bir kampanya ile gelecek. Outriders sınıfları, karakter yapılarını daha da geliştirmek için yeni PAX beceri ağaçları ve 30. seviyenin ötesine geçmeye izin veren bir oyun sonu yükseliş sistemi yer alacak. Mücadele aşamaları, kampanyaya uygulanabilecek zorluk seviyeleri olan 15 Apocalypse aşamasıyla değiştirilecek. Silahlar, modlar, setler ve genel zorluk yeniden dengelendi.

Worldslayer ile birçok yeni içerik gelmesine rağmen, Loadouts gibi en çok istenen özelliklerden bazılarının ekip tarafından kabul edilmiş olmasına rağmen hala uygulanmamış olması dikkat çekici. Outriders ilk yılı kârsız geçirdi, bu nedenle oyundaki yeni içerik ve ayarlamaların topluluğun büyümesine yardımcı olacağını ve geliştiricilerin oyunu geliştirmek için daha fazla zaman ayırmasını sağlayacağını umuyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Outriders Worldslayer çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir