Overwatch 2 kapalı beta tarihi belli oldu

Talha Ramazan Yüzmeç 17.06.2022 - 10:28
Activision Blizzard, Overwatch 2'yi ilk olarak 2019'da duyurmuştu. Ve geçtiğimiz günlerde Overwatch 2 kapalı beta tarihi açıklandı.

Activision Blizzard, Overwatch 2'yi ilk olarak 2019'da duyurmuştu. Oyunun hayranları bu devam oyunuyla birlikte gelen değişiklikleri heyecanla bekliyorlardı. 2 yıl sonunda gelen açıklama ile orijinal oyunun hayranları ve yeni oyuncular Overwatch 2 kapalı beta sürümüne kaydolabilecekler. Bu güzel bir gelişme olsa da Overwatch 2 PvE oyun modlarını bekleyen Overwatch hayranları, deneyimin geri kalanı için gelecek yılı bekleyecek.

Overwatch 2 kapalı beta sürümüne geçiyor

Overwatch 2, en son mayıs ayında sona eren beta sürümünden önce, oyunu optimize etmek ve kahramanlar listesini dengelemek için birden fazla test aşamasına sahipti. Bu da oyuna olan ilgiyi fazlasıyla arttırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Overwatch 2'nin betasının 28 Haziran'da başlayacağını onaylandı. Activision Blizzard, Overwatch 2 kapalı beta sürümü için tüm platformlardan oyuncu toplamaya başladı.

Overwatch 2 beta sürümüne kaydolmak, oyunculara yalnızca oyunun beta yapısına erişim sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda daha önce oynanamayan bir haritada ilk kez yeni karakter Junker Queeni oynayabilecekler. Junker Queen'in ortaya çıktığı Summer Game Fest sırasında Xbox ve Bethesda sunumu sırasında Overwatch 2 için yeni bir kahraman olan Sojourn onaylanmıştı. Önceki fragmanlarda da vurgulanan Sojourn son betada oynanabilirdi. Şu an Overwatch 2 kapalı beta sürümünde hem Junker Queen hem de Sojourn'un oynanabileceği doğrulandı. Bu gelişmeler ise Overwatch hayranlarını baya heyecanlandırmış gözüküyor.

Overwatch 2'nin beta sürümüne ulaşmak isteyen oyuncular listeye eklenecek tercih ettikleri platformu seçmeden önce Battle Net bilgilerini kullanarak giriş yapmaları gerekecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2022 16:01
önceden battle pass filan var mıydı ya? iyice cod a benzetmişler.. birde paket satıyorlar blizz iyice paragöz olmuş immortal ayrı birde bu oyuna single player da ayrı ücretli gelecek diyorlardı şimdi beta için paket satıyorlar vay arkadaş.
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2022 23:50
Blizzard satıldığı için bu Microsoftun politikası olabilir. Gerçi bunlar herzaman para gözdü. Diablo olsun Starcraft 2 olsun en küçük kozmetik ya da eklenti paralı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2 kapalı beta tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir