Overwatch 2 PvP modu haftaya gösterilecek

Alparslan Gürlek 12.05.2021 - 13:47
Yayınlanan bir geliştirici güncellemesi, Overwatch 2 için PvP yönünün detaylarına önümüzdeki hafta ışık tutulacağını belirtiyor.

Overwatch 2 için hayranların meraklı bekleyişi sürerken uzun süredir geliştirme aşamasında olan oyun için yeni yönetmen tarafından ilk "geliştirici güncellemesi" videosu yayınlandı. Yönetmen Aaron Keller, Blizzard'ın yeni Overwatch oyununun nasıl karşımıza çıkacağına dair fikir edinmek için göz atmaya hazır olduğunu söyledi.

Overwatch 2 için Mayıs ayı bitmeden birçok detay gelecek

Yeni yönetmen Aaron Keller, Jeff Kaplan'dan görevi devraldığından beri ilk Overwatch geliştirici güncelleme videosunda Blizzard'ın 20 Mayıs'ta gerçekleşecek bir canlı yayın sırasında Overwatch 2 oyununun PvP modunu sergileyeceğini söyledi. Canlı yayında Keller, Geoff Goodman, sanat yönetmeni Dion Rogers ve geliştirme ekibinin diğer üyeleri bulunacak. Overwatch 2 haritaları sergilenirken yapılan bazı değişiklikleri yönlendiren "felsefeyi" tartışacaklar.

Keller "Beklentileri belirlemek için göstereceğimiz her şeyin geliştirme aşamasında olduğunu ve hala devam eden bir çalışma olduğunu belirtmeliyim" dedi. "Yıl içinde Overwatch 2 PvP'si hakkında daha fazla konuşacağız, bu yüzden daha fazlasını bekleyin" dedi.

Keller ayrıca geliştiricilerin Overwatch'ın son beş yılını tartışmak için Reddit'te bir AMA'da (Ask me anything) yer alacağını açıkladı. Umuyoruz ki bu sadece geriye dönük olanların tartışıldığı bir "tarih dersi" olmaz. Keller, Blizzard'ın kendisini yeni oyunun geliştirilmesiyle ilgili daha fazla bilgiyi hepinizle paylaşmaya adadığını söyledi.

Tabi PvE yönü oyunu ilk oyundan ayıracak keskin viraj olsa da yeni oyunda PvP'nin nasıl görüneceğini ve rekabetçi tarafta nelerle karşılaşacağımızı bilmek de güzel olacaktır. Canlı yayın sırasında henüz geliştirme sürecinin "o kısımlarına" gelinmediğinden bir çıkış tarihi duyurulacağını düşünmüyoruz. Blizzard, oyunun en erken 2022'den önce çıkmasının beklenmediğini söylemişti. Sizler de görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2021 08:22
Arkasında blizzard var diye gereksiz abartilan bir oyun. Alternatif olarak yığınla oyun var. Vermeyin bu oyunlarda para.
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2021 03:51
Zaten bir kere veriyoruz yüksek fiyattada almadik düşünce aldık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2021 14:29
team fortress çakması çöp oyun
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2021 10:25
Parası olmayan oyun kültüründen bir haberi olmayan daha.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch 2 PvP modu haftaya gösterilecek
İlginizi Çekebilir