Overwatch McCree'nin adı değişti

Murathan Özlü 23.10.2021 - 17:26
Diablo 4 baş tasarımcısı Jesse McCree'nin firmadan ayrımasının ardından Overwatch McCree'nin adı değiştirildi, karakterin yeni adı Cole Cassidy.

Overwatch McCree'nin adı sonunda değişti ve meşhur kovboy Cole Cassidy adını aldı. Blizzard'ın temmuz ayından beri uğraştığı, firma içinde cinsel taciz ve ayrımcılık iddialarının ardından pek çok önemli isim firmadan ayrılmıştı. Bunların arasında, olaylara karıştığı iddia edilen Diablo 4 baş tasarımcısı Jesse McCree'de bulunuyordu. McCree'nin firmadan ayrılmasının ardından, World of Warcraft Legion'daki bölgelerde Mac'Aree'nin adı değiştirilerek  Eredath'a çevrilmişti.

Overwatch McCree'nin adı bir süredir telaffuz edilmiyordu

McCree'nin firmadan ayrılmasının ardından, Overwatch Lig spikerleri kendi aralarında bir gelenek başlatmış ve karakterin adını telaffuz etmeyi kesmişlerdi. Yani Overwatch McCree'nin adı topluluk içerisinde silinmiş ve "kovboy" olmuştu. Blizzard, kovboyun adının 26 Ekim'de değişeceğini duyuran tweet içerisinde imalı bir mesaj da paylaştı.

Overwatch McCree

" Hainlerin ilk kaybettikleri şey isimleridir ve bu hain, kendi adından vazgeçeli ço olmuştu. Geçmişinden kaçmak kendinden kaçmak demektir ve geçen her yıl onun geçmişte olduğu kişi ve şu an kim olduğu arasındaki uçurumu derinleştirdi. Ama her kovboyun hayatında kendisine "dur" deyip bir duruş göstermesi gereken anlar vardır. Overwatch'u daha iyi bir hale getirmek, işleri yerine koymak ve takım arkadaşlarına karşı dürüst olmak için bu duruşu gösteren Cole Cassidy yeni günün şafağını selamladı."

Evet, böyle edebi bir açıklamanın ardından Overwatch McCree'nin adı oyundan resmi olarak silinmiş oldu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2021 14:11
saçma sapan şeylerle uğraşır olmuşlar oyunda şakalar kaldırılıyor, en basit bir dekolte bile sansür yiyor. zaten doğru dürüst oyunda çıkarmıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2021 10:17
İsim değiştireceğine kovsanıza lan!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.10.2021 06:40
Buna göre Blizzard da ismini değiştirsin, olmadı, en kolayı oyunlarını oynamayalım, sonuçta o sahışlar yapmış, konu buraya gelir o zaman, yapılanları tasvip etmiyorum ama isim değiştirmekten çok daha önemli şeyler var şu an...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch McCree'nin adı değişti
İlginizi Çekebilir