Overwatch yönetmeni Blizzard'tan ayrıldı

Murathan Özlü 22.09.2021 - 15:07
Temmuz ayından beri yaşanan çalkantılı sürecinden ardından uzun süredir şirkette çalışan Overwatch yönetmeni Blizzard ile yolları ayırdı.

Overwatch yönetmeni Blizzard'dan ayrıldı. Overwatch baş yapımcısı Chacko Sonny'nin, geçtiğimiz Cuma günü çalışanlara firmadan ayrılacağını söylediği iddia ediliyor.  Yakın dönemde de  adı skandallar ile anılan baş tasarımcı Jesse McCree ile beraber pek çok isim firmadan ayrılmış, yerlerine başka isimler işe alınmıştı.

Yeni oynanış videosu öncesinde Overwatch yönetmeni Blizzard ile yolları ayırdı

Daha önce Blizzard ile yolları ayıran Jeff Kaplan kadar olmasa da Sonny'nin, Kaplan'ın ayrılışının ardından oluşan boşluğu dolduran figür olduğu belirtiliyor. 5 yıllık süre içerisinde Overwatch için çeşitli yüksek düzey mevkilerde bulunun Sonny firmadan ayrıldığını şirket içi bir mail ile duyurmuş, Blizzard'ın başına J. Allen Brack'in yerine geçen Jen Oneal ve Mike Ybarra kendisini "her şeye özen gösteren bir lider" olarak tanımlamış.

Overwatch yönetmeni Blizzard

Blizzard içerisinden birinin PC Gamer'a aktardığına göre, Overwatch 2'nin geliştirme aşamasının bitmek üzere olduğu ve bu hafta sonu gerçekleşecek olan  Overwatch Ligi Büyük Finalleri sırasında oyuna dair ilk oynanış videosunun yayınlanacağı belirtilmiş. Ancak Overwatch 2 için henüz bir yayınlanma tarihi duyurulmadı, bu etkinlikde yayınlanacak video ile oyunun çıkış tarihi de duyurulabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch yönetmeni Blizzard'tan ayrıldı
İlginizi Çekebilir