Overwatch'ın bir sonraki karakteri hakkında yeni bilgiler

Hakan Hervenik 15.09.2017 - 16:52
Jeff Kaplan oyuna eklenecek olan bir sonraki karakterden bahsetti

Overwatch'ın bir sonraki kahramanı "çok oynanabilir" olacak ama "düşündüğünüz kadar yakın zamanda gelmeyecek" açıklamalarında bulunun Jeff Kaplan, yeni hero hakkında bilgiler paylaştı. Karakterden "Hero 26"  olarak bahseden Kaplan, yaptığı açıklamada "Hero 26 çok oynanabilir ve eğlenceli bir karakter, ve söyleyeceklerim bu kadar. Yakın bir zamanda gelmeyecek ama Hero 26 şimdiden muhteşem." dedi.

Overwatch'ın bir sonraki kahramanı "Hero 26"

Blizzard'ın yeni kahramanları oyuna eklemesi hakkında ise " Çok fazla kahraman diye bir kavram olduğunu düşünmüyorum, ama yine de bu kahramanları oyuna seri bir şekilde eklemek gerek." dedi. Hero 26 dışında Overwatch'ın da geleceği hakkında konuşan Jeff Kaplan, tüm Overwatch evrenini geniş ve esnek olarak şekillendirmek istiyor.

"Bana göre artık Overwatch'ın 6v6 bir shooter oyunundan fazlası olduğunu düşünmeye başlamamız lazım. Overwatch kendini nasıl ifade ediyor? diye düşünmek lazım" diyen Jeff Kaplan, dün yayınladıkları şikayet sistemindeki değişiklere de değindi.

Yeni şikayet sisteminde daha sert önlemler alacaklarını belirten Kaplan, Overwatch'ın en büyük sorunu olan kötü huylu oyunculardan kurtulmak istiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 14:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2017 21:39
Jeff kaplan hem duydum ama nereli soyadı neden kaplan bir türlü çözemedim bildiğim kadarı ile kaplan ingilizce bir kelime değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Overwatch'ın bir sonraki karakteri hakkında yeni bilgiler
İlginizi Çekebilir