Oynaması ücretsiz olacak ARC Raiders çıkış tarihi ertelendi

Alparslan Gürlek 9.08.2022 - 13:14
Oldukça ilgi çekici görünen ve oynaması ücretsiz olacak ARC Raiders'ın çıkış tarihi ne yazık ki önümüzdeki yıla ertelendi.

Ortaya çıkan görüntüleri ile oldukça dikkat çekici görünen Arc Raiders çıkış tarihi ne yazık ki ertelendi. Oynaması ücretsiz olarak çıkacak üçüncü şahıs nişancı oyununu bu kadar geç keşfettiğim için açıkçası çok üzüldüm. Geçtiğimiz yıl oyun ödülleri sırasında duyurulan oyun hakkında çok bir şey bilmesek de, yayınlanan görüntüler umutlandırmaya yetiyor.

Arc Raiders çıkış tarihi ertelendi

Oynaması ücretsiz olarak çıkacak ve Embark Studios'un geliştirdiği Arc Raiders, coop bir üçüncü şahıs nişancı oyunu. Direnişçi bir grubu canlandıracağımız oyunda arkadaşlarımızla bize karşı gelen düşmanları yok etmemiz ve ilerlememiz gerekecek. Dünyası ve yayınlanan oynanış mekanikleriyle çok ilgimi çekse de, Cyberpunk 2077'den aldığım dersi asla unutmamaya çalışıyorum. Neticede hakkında çok bir şey bilmediğimiz oyunlar için heyecanlanmanın sonu genelde hüsran oluyor. Ancak yine de oyunun oldukça dikkat çekici göründüğünü söylemeden edemeyeceğim.

Arc Raiders çıkış tarihi de dün yapılan bir duyuru ile ertelendi. Normalde bu yıl çıkması planlanan oyun için kesin bir tarih verilmeden 2023 yılına ertelendi. Geliştirici ekip açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Arc Raiders'ı 2023 yılına ertelemeye karar verdik. ARC Raiders tutkuyla geliştirilen bir oyun ve bu ekstra zamanı, oyun deneyimini genişletmeye ve size tüm potansiyeli ile ulaşması için çalışmaya ayıracağız. Oyuncularla daha kapsamlı testler yapıp yakında sizlerle çok daha fazla detay paylaşacağız.

Duyurudan bu yana oyun için heyecanlanmanız bizi çok cesaretlendirdi. Desteğinize gerçekten minnettarız."

Oynaması ücretsiz ARC Raiders çıkış tarihi ertelendi

Önümüzdeki yıl çıkacak oyun Xbox Series X / S, PlayStation 5 ve PC platformlarında yayınlanacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2022 14:31
another one bites the dust
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2022 19:54
değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oynaması ücretsiz olacak ARC Raiders çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir