Oyuncular, ASUS ROG'un düzenlediği partiyle 2019'a giriyor

Furkan Güler 25.12.2018 - 11:03
Parti için geri sayım başladı

Oyun tutkunları, ASUS Republic of Gamers (ROG) ana sponsorluğunda düzenlenen Zocco's Yılbaşı Partisi'nde yeni yılı oyun ve eğlence dolu bir akşamla karşılıyor. 31 Aralık 2018 gecesi düzenlenen Zocco's Yılbaşı Partisi'ne katılma hakkı kazanan 120 kişi, 2019'a ASUS'un son teknoloji ROG bilgisayarlarıyla, yılın en popüler oyunlarında kozlarını paylaşarak giriyor. Türkiye’nin oyunculara özel tek yılbaşı partisi olan Zocco’s Oyun Merkezi Yılbaşı Partisi’ne katılacak oyun severler, ASUS ROG ve Zocco’s sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen çekilişlerle belirleniyor.

Zocco’s Yılbaşı Partisi’ne geri sayım başladı

Zocco’s Yılbaşı Partisi’nde oyuncular, performans canavarı ASUS ROG bilgisayarlarda başta Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG), Fortnite ve League of Legends olmak üzere yılın en çok konuşulan oyunlarında gerçek rekabet deneyimini yaşayacaklar. Özel turnuvalara katılan ve başarılı olan katılımcılar ise sürpriz ödüller kazanacak. PUBG Solo Turnuvası ile başlayacak olan parti, yılbaşı eğlencesi, yeni yıl geri sayımı ve hediye çekilişiyle hız kazanacak.

Oyuncular, 2019’un ilk saatlerini ise Fortnite Solo Turnuvası ve League of Legends 1v1 Turnuvası ile geçirecek. ASUS ROG ana sponsorluğunda düzenlenen Zocco’s Yılbaşı Partisi’nde eğlence sabahın ilk saatlerine kadar sürecek. Zocco’s Yılbaşı Partisi’ne katılım şansı kazanmak isteyen oyuncular, https://asusturkiye.com.tr/rog-zoccos-parti/ sayfasını ziyaret ederek ayrıntılı bilgi alabiliyor.

-Basın bülteni

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2018 14:37
Asus var da, rog değil kanki. Anakartım Asus ve modemim ve telefonum :) Ama rog değiller :( Zaten kimse beni çağırmadı. Özel hissetmek isterdim, Asus bana özel bir davetiye göndermeliydi. Fakat göndermedi. Çünkü rog değiller. Sağlık olsun. Ne güzel Space Soldiers ile halay çekerdim. Olmadı. Sebep ..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyuncular, ASUS ROG'un düzenlediği partiyle 2019'a girecek
İlginizi Çekebilir