Oyunun içeriğini oyuncularla beraber değiştirdi

Merlinin Kazanı 9.10.2012 - 11:05
Knight Online için oyun içi sorunları düzeltecek ve grafikleri iyileştirecek bir yama yayınladı
Knight Online’ın yayın haklarını almasıyla birlikte oyun içinde yenileme ve düzenlemeler yapmaya başlayan NTT Game, ilk içerik yaması paketini yayına aldı. Yama Perşembe günü itibariyle oyuncular tarafından indirilmeye başlandı.

Oyun içinde problemli görülen ve oyuncuların değiştirilmesini istediği alanların üzerinde durduklarını belirten NTT Game yetkilileri, yamanın içeriğini bu yönde hazırladıklarını ilettiler. Yamayla beraber “Castle Siege War” yani kale kuşatma savaşlarının sistemi değişirken, karakterlerin daha hızlı gelişmesine olanak tanıyan “Seviye Atlama” özelliği de geri geldi. Ayrıca, oyunculara sıkıntı yaratan bug’lar yani sorunlar da tespit edilerek düzeltildi ve oyunun grafiklerine iyileştirmelere gidildi.

Oyun artık daha adil!
NTT Game yetkilileri kale kuşatma savaşlarındaki değişiklikler için, “klanları karşı karşıya getiren ve oldukça çekişmeli geçen, “Castle Siege War”, kale kuşatma savaşlarında oyunculardan gelen isteklere göre değişiklikler yapıldı. Kaleyi ele geçiren takım belli süre kaleyi savunabilirse kalenin sahibi olabiliyor. Bu değişiklikle suistimal edilebilen durumlar ortadan kaldırdı. Değişiklikler tamamen oyuncuların istekleri ve beklentileri neticesinde yapıldığı için daha keyifli ve adil bir sistem oluşturduğumuzu düşünüyoruz” diyor.

Oyunun içeriğini oyuncularla beraber değiştirdi
Eski Oyuncuları Çağıran Özellikler Eklendi
Yapılan değişikliklerle tekrar Knight Online oynamaya başlayan kişilerin sayısında önemli bir artış gördüklerini belirten NTT Game yetkilileri, yayınlanan yamanın da çok sayıda dönüş sağlayacağını öngörüyorlar.

“Yamada, Seviye Atlama özelliği geri geliyor. Bu özellik sayesinde oyuncular karakterlerinin seviyesini birkaç saniye gibi çok kısa bir süre içerisinde yükseltebilecekler. Eski oyuncular da Seviye Atlama sayesinde alıştıkları eski oyun içi karakterlere geri dönebilecekler…”

Uzun zamandır beklenen bir diğer değişiklikse, oyuncular tarafından yaratılan oyuniçi karakterlerin ırk ya da cinsiyet gibi değişimlerin bu yayınlanan yama ile yakın zamanda tekrar aktive edebilecek olması.

Yenilikler devam edecek
NTT Game yetkilileri, yayınlanan yamanın aslında bir alt yapı çalışması olduğunu, bu sayede daha fazla yeniliğin, geliştirmenin ve güvenlik önlemlerinin daha kolay alınabileceğini belirttiler.
Sadece Türkiye’de 20 milyona yakın kayıtlı kullanıcısı bulunan Knight Online’ın oyuncu sayısındaki hedefi de yenilikler ile beraber artıyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oyunun içeriğini oyuncularla beraber değiştirdi
İlginizi Çekebilir