Painkiller'ın yapımcılarından yeni bir korku oyunu

Yiğitcan Erdoğan 19.09.2013 - 23:10
Ethan Carter kimdir?
Painkiller serisiyle ünlenen People Can Fly'ın eski kurucu ve liderlerinden oluşan sekiz kişilik küçük ekip The Astronauts ilk oyunlarını duyurdu: The Vanishing of Ethan Carter. Korku türünde olacak ve birkaç ay içerisinde PC'ye çıkacak oyun Ethan Carter isimli birinin kayboluşunu konu alıyor. Ethan'dan aldığı bir mektup üzerine Red Creek Valley kasabasına gelen paranormal olaylar dedektifi Paul Prospero Ethan'ın vahşi bir cinayetin ardından kayıplara karıştığını öğreniyor.

Painkiller'ın yapımcılarından yeni bir korku oyunu
O noktadan sonra kendimizi Astronauts'ın ara sahne kullanmadan anlattıkları hikâyesine teslim ediyoruz. Paul ölülerin son anlarını gözünde canlandırma yetisine sahip; oyun da birinci kişi perspektifinden oynanıyor. İpuçlarını toplayıp gizemi çözmeye çalışıyoruz. Yapımcılar oyunun yetişkinler için olduğunun altını çiziyorlar; oyun "bö!" tarzı bir korku oyunu olduğundan değil, düpedüz atmosferik bir korku oyunu olduğundan. Ne diyorsunuz, Vanishing of Ethan Carter kulağa hoş geliyor mu?
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2015 21:37
Ya 0 korku diye indirdim oyunu oyuna girince...... lise 2. sınıf birine göre korkunç :D yani öyle bir şeyler birden çıkmadı da atmosferi korkunç
Kalan Karakter: 300 Gönder
Painkiller'ın yapımcılarından yeni bir korku oyunu
İlginizi Çekebilir