Pandora's Tower'ın Avrupa çıkış tarihi belli oldu

Murat Halilbeyoğlu 17.02.2012 - 10:29
Bir basit asker ve garip damak tadı olan bir kız
Nintendo Wii için hazırlanan RPG Pandora’s Tower'ın çıkış tarihi belli oldu. Xenoblade Chronicle ve The Last Story'nin ardından Wii için son RPG niyetiyle hazırlanan Pandora’s Tower 13 Nisan'da raflardaki yerini alacak.

Pandora's Tower'ın Avrupa çıkış tarihi belli oldu
Aeron adlı bir askeri oynadığınız oyunda yakınlardaki bir kalenin kuleleri arasında savaşlara girecek ve Aeron'un yakın dostu Elena'nın beslenmesi için buradaki şeytanları öldüreceksiniz. Elbette bunu yapmanızın sebebi Elena'nın psikopt bir damak zevkine sahip olması değil, nitekim kendisi bir lanete sahip ve bu lanet onu zamanla öldürdüğünüz şeytanlar gibi bir şeye dönüştürecek. Siz de bunun önüne geçmek için böyle bir yönteme başvuruyorsunuz.

Oyunda ayrıca Elena ile sizin aranızda derin bir ilişki sistemi de mevcut. Bu ilişki siz ona ne kadar sıklıkla şeytan eti getirdiğinize göre değişecek. Sıklıkla ona gerekli eti götürüp dönüşmesini engelleyebilir veya biraz ağırdan alarak onu riske sokabilirsiniz. Nintedo konu hakkında "Elena ile aranızda bir bağ oluşturmak hikayenin sonunu tamamen değiştirebilecek bir durum" diyor.
 
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 21:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pandora's Tower'ın Avrupa çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir