Paramanya'nın yeni haritası oyuna eklendi

Ersin Kılıç 26.09.2017 - 01:16
Oyuncak Diyarı haritasında kazanmanın sırrı kancanın ucunda

Netmarble Games, Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’da yepyeni bir haritanın açılacağı güncellemeyi 20 Eylül 2017 tarihinde yayınlayacak. Yeni haritalar ve yeni aktivitelerle mobil oyun severlerin ilgisini sürekli ayakta tutmayı başaran Paramanya’nın yeni haritasının özelliği kancayla oyuncak avı.

Kancayı at, oyuncağı kazan

AVM’lerde, restoranlarda karşımıza çıkan ve içindeki çeşit çeşit oyuncaklardan birine sahip olmak için can attığımız oyuncak yakalama makinesinin Paramanya versiyonu, oyunculara yepyeni bir oyun deneyimi sunacak. Oyuncular kancayı atıp kazandıkları eşyalarla rakiplerine üstünlük sağlamaya çalışırken, rakipleri de makineyi sallayarak onlara engel olabilecekler. Paramanya oyuncuları kanca kullanma eğlencesini Paramanya’ya özgü bir şekilde yaşama fırsatını Yeni Oyuncak Diyarı Haritası’nda yakalayabilecekler.

Türkiye’ye özgü içeriklerle oyun keyfi artıyor

Paramanya’nın bu kadar çok sevilmesinin en önemli nedenlerinden biri, oyundaki karakterlerin ve mekanların yerelleştirilerek, oyuncuların Türkiye’ye özgü içeriklerle buluşturulması. Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem Sultan, Nasreddin Hoca, Selahaddin Eyyübi gibi Türk tarihinin önemli karakterleri ile oynayabilme şansı tanıyan Paramanya, Türkiye Haritası’yla da ülkemizde yer alan şehirlereler sahip olmanın ve o şehre özgü simgeleri inşa edebilmenin keyfini sunuyor.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Paramanya'nın yeni haritası oyuna eklendi
İlginizi Çekebilir