Path of Exile 2 betası için 2021 yılını beklememiz gerekecek

Alparslan Gürlek 25.06.2020 - 17:36
Grinding Gear Games, Path of Exile 2 için bu yıl beta başlatamayacaklarını doğruladı. Düzenlemelerin tam anlamıyla yapılabilmesi için 2021 yılını beklememiz gerekecek.

Başlangıçta 2020'nin sonlarına doğru çıkması planlanan Path of Exile 2 betası için planlar değişti. Şubat Grinding Gear Games kurucu ortağı Chris Wilson, COVID-19 nedeniyle tarihin revize edileceği konusunda oyuncuları uyarmıştı.

Path of Exile 2 betası 2021 yılına kadar başlamayacak

Path of Exile 2 betası için Şubat ayında Chris Wilson, mevcuttaki COVID-19 salgını nedeniyle tarihin ertelenebileceği konusunda oyuncuları uyarmıştı. Stüdyonun kurucu ortağının uyarısı yerindeymiş. Yaptıkları bir forum duyurusuyla devam oyununun betasının bu yıl içinde yapılamayacağı kesinleşti. Henüz yeni bir tarih duyurmadıkları için 2021 yılı başlayana kadar Path of Exile 2 için bir beta açılması maalesef söz konusu değil.

Path of Exile Forum(Bex GGG): "Yeni genişleme içeriklerimizi mümkün olduğunca yakın zamanda çıkarmaya odaklanıyoruz, bu da devam oyunu için bazı gecikmelerin yaşanacağı anlamına geliyor. Yeni içeriklerin duyurusu için önümüzdeki zamana odaklanmış durumdayız ve Path of Exile için yeni teknoloji geliştirmeleri yapmayı dört gözle bekliyoruz."

Path of Exile 2 betası için 2021 yılını beklememiz gerekecek

Path of Exile için son genişleme paketi kısa bir gecikmenin ardından 19 Haziran'da gelmişti. Bu yıl için iki genişleme paketi planları daha olduğunu biliyoruz. Bununla birlikte, gecikme aslında ekibin faydasına oldu. Aralık ayında gelecek yılın son genişleme paketinin şirket personellerinin tatil izni alacağı zamana çok yakın olmaması için programda değişiklikler yapıldı.

Bir sonraki genişleme paketi Eylül ayında geliyor. Son genişleme paketi Harvest'ten 12 hafta sonra yayınlanacak ve takım bir ay öncesinden işe koyulmuş olacak. Bu da aynı zamanda Aralık ayında gelecek güncelleme için tarihi biraz geriye çekebilir. Söz konusu tarihlerin değişebilme ihtimali de var. Ancak şimdilik elimizde olan bilgiye göre her iki güncellemenin de ilgili ayların ortasına doğru gelmesini bekliyoruz. 

Görünen o ki Grinding Gear Games Path of Exile 2 için konuşmaya başlayana kadar oyuncularını Path of Exile içerisinde meşgul tutmayı hedefliyor. Harverst'ten sonra Eylül ve Aralık ayında çıkacak yeni içerikler ile 2021 yılına kadar oyunu canlı tutacaklar. Takvimlerimiz 2021 yılını gösterdiğinde ise muhtemelen karşımıza Path of Exile 2 için bir beta süreci başlatarak gelecekler. Konuyu ilerleyen aylarda detaylı bir şekilde masaya yatıracaklarından şüphe yok.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Path of Exile 2 betası için 2021 yılını beklememiz gerekecek
İlginizi Çekebilir