PC Building Simulator'ün ilk ayı çok bol ve bereketli geçti

Mehmet Atilla Turan 26.04.2018 - 18:13
Temelden PC kurmayı sevenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

2016 senesinde itch.io adlı sitede beliren PC Building Simulator, çoğu bağımsız oyun severlerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Adından da anlaşılacağı gibi sadece PC kurmaya dayalı olan bu bağımsız oyun, size çoğu markayı, kasayı ve olanağı sunarken, aynı zamanda IT olarak çalışabiliyorsunuz. Yani size yardıma gelen bir çok müşteriniz oluyor. Bu sayede oynanış sadece PC kurmaktan daha da ileri gidiyor.

Bağımsız bir oyuna göre satış rakamı bayağı yüksek

Geçtiğimiz aylarda Steam Early Access'e eklenen PC Building Simulator, resmi olarak satışa sunulmaya başlamış ve Steam'de aktif olan oyuncuların da dikkatini çekmişti. Halen satılmaya devam eden bu şirin simülasyon oyunu, bir ay içerisinde yaklaşık 100.000 adet kopya satmayı başardı. Yapımcı The Irregular Corporation ise bu durumdan çok memnun.

Yapımda orijinal markaların sponsorluğu, kendine ait sanal bir piyasası ve onbinlerce PC kurma seçeneği bulunduruyor. Herkes tarafından sevilen bu oyunu denemek isterseniz Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Yapımcının belirttiğine göre VR desteği ve su soğutmalı sistemlerin de yakında PC Building Simulator'e eklenecek.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2018 11:44
bu oyunun VR versiyonunun neden olmadığını çözemiyorum.Tamamen VR'a uygun bir oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PC Building Simulator, ilk ay içerisinde beklenenden fazla sattı
İlginizi Çekebilir