PC uzmanı Paradox yeni platform peşinde

Murat Halilbeyoğlu 2.08.2012 - 11:43
Kararlılık tamam, tek eksik donanım
PC oyunlarında uzman Paradox yeni bir platforma daha göz kırpıyor.

Bugüne kadar PC için özel oyunlar üretmesi ile ünlü Paradox firması gözünü Apple'ın tableti iPad'e dikmiş durumda. Lakin bunun için cihazın donanımsal olarak biraz daha gelişmesi gerektiğini düşünüyor.

PC uzmanı Paradox yeni platform peşinde
Paradox'un yöneticilerinden Johan Andersson yaptığı bir röportajda dağıtımcı firmanın ciddi anlamda tablet alanına girmek istediğini belirtti.

"Ancak mevcut makineler ile oyunlarımız o kadar kolay çalışmayacaktır çünkü o cihazlarda yeterli bellek yok. Dolayısı ile yapabileceğimiz şey yaratıcı mühendislik zekamızı kullanmamız olacak çünkü biz hiçbir şekilde sırf tablette oyunlarımızı oynatmak için birkaç özelliği atacak veya daha az oynanabilir ülke koyacak değiliz. Öyle bir oyun Paradox Development Studio oyunu olmaz."

Her ne kadar Fatshark'ın çoklu platform shooter oyunu Lead and Gold'u konsol dünyasına taşımış olsa da PC kataloğu ile öne çıkan Paradox firması yeni platformlar için ne kadar çabalarsa çabalasın önceliklerinin PC olduğunu söylemeden geçmiyor. Ancak tablet ve hatta akıllı telefonlarda bir Paradox oyunu da fena olmaz elbette.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
PC uzmanı Paradox yeni platform peşinde
İlginizi Çekebilir