Peacemaker dizisinden yeni fragman geldi

Ersin Kılıç 2.01.2022 - 00:49
The Suicide Squad filminde gördüğümüz Peacemaker karakterine odaklanacak olan dizi için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Amerikan Güreşi ringlerinden beyaz perdeye transfer olan oyunculardan John Cena'nın başrolde yer aldığı Peacemaker dizisi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Komedi ve aksiyon unsurlarını bir araya getiren dizinin bu yeni fragmanında daha öne görmediğimiz bazı sahnelere de yer verildiğini görüyoruz.

Peacemaker dizisinden yeni fragman geldi

John Cena tarafından canlandırılan Peacemaker karakterinin DC sinematik evrenine dahil oluşuna geçtiğimiz yıl şahit olmuştuk. Peacemaker,  James Gunn tarafından yönetilen ve büyük beğeni toplayan The Suicide Squad filminin en kilit karakterlerinden birisi olarak filmde yer edinmişti. Filmdeki bazı sahneler sebebiyle diziye olan bakış açısının nasıl olacağı ve hikayenin nasıl işleneceğini de merak etmiştik. Dizinin fragmanına baktığımızda ise karakterin tıpkı filmde olduğu gibi bir anti kahraman edası ile elini kana bulamaktan çekinmeyeceğini görüyoruz.

13 Ocak 2022 itibari ile HBO Max platformunda yayınlanacak olan Peacemaker dizisinde John Cena dışında ünlü oyuncu Robert Patrick, Jennefer Holland, Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji ve Danielle Brooks gibi oyuncular yer alıyor. 8 bölümden oluşacak dizinin yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Peacemaker dizisinden yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir