Peaky Blinders: Mastermind çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 31.07.2020 - 11:31
FuturLab tarafından geliştirilen ve Curve Digital tarafından yayınlanacak bulmaca macera oyunu Peaky Blinders: Mastermind'ın çıkış tarihi belli oldu.

Geliştirici FuturLab ve yayıncı Curve Digital, Netflix ve BBC'nin ödüllü dizisinden uyarlanan bulmaca macera oyunu Peaky Blinders: Mastermind'ın çıkış tarihini açıkladı. Oyun, 20 Ağustos 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve Steam aracılığıyla PC platformları için piyasaya çıkacak. Ayrıca oyun Steam'de %20 indirimle 32 TL ve Microsoft Store'da %20 indirimle 57 TL fiyat etiketleriyle ön siparişe açıldı.


Peaky Blinders: Mastermind çıkış tarihi açıklandı

Peaky Blinders: Mastermind çıkış tarihi açıklandı

1. Dünya Savaşı'nın hemen sonrasında Birmingham'a hoş geldiniz. Dizinin 1. Sezonunda yaşanan olayların hemen öncesinde geçen Peaky Blinders: Mastermind'da Shelby ailesinin kurduğu çetenin bir parçası olacaksınız. Ailesine karşı kurulan bir komployu ortaya çıkarıp düşmanlarının hain planını engelleyen Tommy'nin Peaky Blinders'ın beyni olma yolunda yükselişini izleyeceksiniz.

Kafasında üst düzey planlar yapabilen Tommy gibi siz de bu gücü kullanarak Tommy, Arthur, Polly gibi Shelby ailesinin ana üyelerini kontrol edeceksiniz. Planların sorunsuz işlemesi için akıl yorup karakterlerin ilerlemesini sıfırlayabilecek veya geri sarabileceksiniz. Böylece çetenin beyni olduğunuzu herkese göstereceksiniz.

Gittikçe daha da zorlaşan bulmacalarda en yüksek puanı alabilmek için gizliliği ustaca kullanın ve doğru karakterleri seçip yönlendirerek bulmacaları en kısa sürede tamamlayın.

Özellikler

• Diziye sadık senaryo - Tommy, Arthur, Polly, John, Ada ve Finn'i kontrol edin ve Garrison Barı, Charlie Strong'un Avlusu, Shelby Evi gibi diziden aşına olduğunuz birçok yeri ziyaret edin.

• Tommy'nin yükselişi - Çinli bir uyuşturucu satıcısının ölümü aileden birinin üzerine atılınca Tommy gerçeği ortaya çıkarmak için kolları sıvar. Çözdüğü her bulmacayla çetenin beyni olma yolunda ilerler.

• Çetenin beyni siz olun - Tommy'nin üstün strateji becerisini kullanarak Shelby ailesindeki ana karakterleri kontrol edin ve herkesin eşzamanlı eylemlerini gerçekleştirin.

• Zamanın ipleri elinizde - Karakterlerin ilerlemeleri kronolojik sırada otomatik olarak kaydedilir. Planınızın eksiksiz işlemesi için olayları ister sıfırlayın ister ileri veya geri sarın.

• Gizlilik ve strateji - Gittikçe daha da zorlaşan bulmacaları kimseye görünmeden hızlıca çözmek zorundasınız. Kusursuz bir plan için en uygun karakter ve beceriyi seçip işe koyulun.

Son olarak oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 19:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2020 12:24
Hiç çıkartmasalar daha iyi
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2020 08:34
Ya bi yürü git. Beğenmediysen oynamazsın. Ne velet gibi yorum yapıyosun?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Peaky Blinders: Mastermind çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir