Aramızda gerçekten de pembe Darth Vader isteyen oyuncular var mı?

Furkan Güler 3.01.2018 - 11:23
Biz pek yakıştıramadık.

Star Wars: Battlefront 2 ile birlikte eleştiri yağmuruna tutulan EA Games'in ardından oyuncular firmaya göndemeler yapmaya devam ediyor. EA Games'in CFO'su Blake Jorgensen, geride bıraktığımız haftalarda mikro ödemeler ile alakalı konuşarak, Star Wars: Battlefront 2'de mikro ödemeler olmaması konusunda EA Games'e ısrar ettiğini belirtmişti. Gerçekleşen olaylardan sonra Jorgensen, kimsenin pembe Darth Vader istemeyeceği ve bunun doğru olmayacağını söylemişti. Sanırım eğer işler EA Games'in istediği gibi gitseydi Darth Vader'ı farklı hallerde görecektik.

Pembe Darth Vader, mod olarak Star Wars: Battlefront 2'ye eklendi

Ancak bu açıklamayı fırsat bilen oyuncular Darth Vader için pembe bir kostüm hazırladı. Eğer isterseniz pembe Darth Vader modunu Nexus Mods üzerinden indirebilirsiniz. Ancak modu çalıştırabilmek için Frosty Mod Manager'a da ihtiyacınız olduğunu belirtelim. Modu geliştiren yapımcılar, Blake Jorgensen'dan ilham aldıkları söyleniyor.

Ancak pembe Darth Vader ile kim oynamak ister bilmiyoruz. Karanlık tarafın en güçlü karakterlerinden bir tanesi olan Darth Vader'ı pembeler içinde görmek bana biraz garip geliyor. Ancak yine de Darth Vader'ı sevmeyen oyuncuların moda hayran kalacağını söyleyebiliriz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2018 17:18
Dark Vader cinsiyet değiştirmiş haberimiz yok.Ulan EA, koskoca Dark Vader'ı Pink Vader yaptın ya, pes diyorum başka bişey demiyorum. :)
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2018 19:05
Yine değil gene yazmış ama ben fifa diyorum
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2018 19:32
Dark Vader ne ya? Adam haberi okumasana rağmen gene yanlış yazmış pes diyorum ben de.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2018 11:35
Geçen armored superman diye bir şey gördüm.. Ulan süpermenin zırha mı ihtiyacı var? Varsa neresi süper? Bunca zaman donla savaştı, şimdi zırh mı kuşandı? Pembe, mor artık hiç şaşırtmıyor. Para gelsinde kimden ve nasıl olduğunun pek önemi yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pembe Darth Vader isteyen var mı?
İlginizi Çekebilir