Persona 5 yapımcılarının yeni RPG oyunu: Project Re FANTASY.

Furkan Güler 22.12.2017 - 16:07
Oyun için yayınlanan ilk video oldukça ilginç.

Persona 5 ile beraber sahip olduğu hayran kitlesini daha da büyüten Atlus, henüz daha ismi bile belli olmayan yeni oyunu hakkında ilgi çekici bir fragman yayınladı. Japonya'da yapılan bir canlı yayın sırasında ortaya çıkan oyunu Studio Zero geliştiriyor. Daha çok hikayeye ve karakterlere dair bilgiler veren videoda, oyunun konsept tasarımlarını görebiliyoruz. Klasik RPG oyunlarında yer alan karakterlerin olacağı oyununun anlatılan hikayesini şahsen ilgi çekici buldum.

Atlus ve Studio Zero tarafından yeni bir RPG oyunu geliştiriliyor

Kabilelerin savaşından tutun da vadedilmiş topraklara kadar dayanan bu hikayede muhtemelen bir taraf seçmek zorunda kalacağız. Aynı zamanda Catherine: Full Body üzerinde de çalışan Studio Zero'nun bu oyununu muhtemelen 2020 yılında göreceğiz. Geliştirme aşamasının oldukça başında olan Project Re FANTASY, bakalım nasıl bir şekilde karşımıza çıkacak?

Persona 5 ile kendini bir kez daha kanıtlayan Atlus'a oyuncular oldukça güveniyor. RPG öğelerini gerçek anlamda oyunculara hissetiren geliştirici ekip, oyunlarının dünyasına neredeyse her öğeyi ekleyebiliyorlar. Artık pek fazla JRPG oyunu göremediğimiz bu günlerde Atlus'un bu tarafta atılımlar yapması ise çok hoş bir durum. Son olarak yeni oyunun hangi platform için çıkacağı şimdilik belli değil.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2017 02:19
wooov diyesm geldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Persona 5 yapımcılarının yeni oyunu: Project Re FANTASY
İlginizi Çekebilir