PES 2010: Master League, gelişmeye devam ediyor

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
PES 2010: Master League, gelişmeye devam ediyor
Konami yeni finans seçenekleri, sponsorluklar ve genç takımlar da dahil olmak üzere yeni menajerlik öğelerini duyurdu.

Konami Digital Entertainment GmbH, PES 2010’un Master League modu üzerinde yaptığı önemli değişiklikleri açıklamaya başladı.

Master League modu PES serisinin uzun ömürlü olmasının temel nedenlerinden biri ve PES 2010 da yeni oyunun gerçekçiliğine ve ömrüne katkıda bulunacak yepyeni öğeler içeriyor.

Master League seçeneğini seçen oyuncular karşılarında üç alana ayrılmış bir menu bulacaklar: “Kulüp Binası”, “Stadyum” ve “Ofis”. Bunlardan her biri bir menajerin kulüp içindeki farklı rollerini temsil ediyor; “Kulüp Binası” taktik ve maç günü seçeneklerini, “Stadyum” ana oyun ayarlarını ve “Ofis” de gözlemcilik ve oyuncu anlaşmalarıyla ilgili seçenekleri bünyesinde barındırıyor.

Oyun içindeki menüler artık çok daha rahat dolaşılabilecek şekilde tasarlandı, oyuncular bu üç alan arasında rahatça geçiş yapabilecekler. Kulüp Binası öğesinde ayrıca yepyeni Genç Takım kısmı da bulunuyor, genç takımınız da ana takımınızla birlikte çalışacak. Oyunda ilerledikçe genç takımınızdaki yetenekli oyunculara yatırım yaparak gelişimlerini birinci elden takip edebileceksiniz. Parlamaya hazır olan bu yıldızları aynı gerçek hayatta olduğu gibi ana takımınıza alarak yetiştirmeye devam edebileceksiniz.

Ofis kısmında transferleri ve mali anlaşmaları yürüteceksiniz. PES 2010’da gerçek para birimlerinin yanı sıra farklı finansal yolları da tercih edebileceksiniz. Sponsorluk anlaşmaları yapabilecek ve futbolcularınızın firmalarla yaptığı anlaşmalardan gelecek parayla genç ve ana kadronuza yatırım yapabileceksiniz. Sahada alacağınız sonuçlar kulübünüzün firmalar gözündeki değerini doğrudan etkileyecek ve taraftar dernekleri de kulübün başarısının göstergesi olarak kullanılabilecekler.

ARAL basın bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 08:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
PES 2010: Master League, gelişmeye devam ediyor
İlginizi Çekebilir