Phantom Pain'in yapımcısı meydana çıktı!

Mert Günhan 15.03.2013 - 12:06
İşte karşınızda Joakim Mogren
Gizemli Phantom Pain projesinin ardında bulunan ekip Moby Dick Studios'un lideri Joakim Mogren ortaya çıktı.

Phantom Pain projesi (büyük ihtimalle bir Metal Gear oyunu) üzerinde ki gizemle oldukça ilgi çekerken stüdyonun başında bulunan sözde isim Joakim Mogren GTTV ile röportaj gerçekleştirdi. Joakim Mogren adının Kojima anagramı olmasından dolayı şüpheyle yaklaşılan bir isimdi.

Spike'tan Geoff Keighley'in gerçekleştirdiği röportajın ilk yayınlanan fotoğraflarında suratı bandajlı olan adam Joakim Mogren olarak belirlenmişken, bunun bir pazarlama hamlesi olup olmadığı tartışılmakta.

Bütün oyun basınının kafası karıştığı gibi bandajlı bu figür karşısında oldukça afallayan Keighley Mogren ile ilgili şunları söyledi;

"Joakim Mogren kesinlikle daha önce tanımadığım birisi. Bana iPad'inden yeni görüntüler gösterdi. Kojima olmadığına ise eminim, adamın İsveç aksanı vardı fakat oyun yapımcısı olduğunu sanmıyorum." Keighley oyunun bir Metal Gear oyunu olup olmadığı konusunda "Metal Gear oyunu olması kuvvetle muhtemel, röportajı gördüğünüz vakit anlayacaksınız". dedi.


GÜNCELLEME:
İşte Joakim Mogren röportajı yayınlandı! Mogren oldukça şüpheli davranışlar sergilerken röportaj boyunca hiç bir soruya yanıt vermedi, bütün soruların yanıtlarını GDC'de alacağımızı söyleyen Mogren, oyundan bir takım görüntüler gösterirken, yanlışlıkla Kojima Productions'ın motoru Fox Engine logosunu gizleyemeyerek kendini ele verdi!

Phantom Pain'in yapımcısı meydana çıktı!
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 14:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phantom Pain'in yapımcısı meydana çıktı!
İlginizi Çekebilir