Phasmophobiayı tek kişi oynama hayaliniz gerçek olacak

Murathan Özlü 22.09.2021 - 15:35
Geçtiğimiz yıl Twitch yayıncılarına dehşet saçmasıyla ünlenen bağımsız korku oyunu Phasmophobiayı tek kişi oynama hayaliniz olduysa artık gerçek olacak.

Bağımsız korku oyunu Phasmophobiayı tek kişi oynama hayalleri kuranların dilekleri(!) gerçek oldu. Aslen çevrimiçi bazlı olan ve Co-Op zorunlu olan oyunu artık isterseniz çevrimdışı şekilde tek başınıza oynama şansınız olacak. Oyunun yapımcısı Kinetic Games bu özelliğin oyunun birinci yılını kutlamak için eklendiğini Phasmophobia Steam sayfasında yayınlanan duyuruda ifade etti. Phasmophobia geçtiğimiz sene Twitch'de korku saçmıştı.

Phasmophobiayı tek kişi oynamak artık mümkün

Kinetic Games, oyunu tek başına ve çevrimdışı oynama özelliğini en yayınlanan en son güncelleme ile oyuna ekledi. Oyunu tek kişi olarak oynamak aslında bu güncelleme öncesinde de mümkündü ancak ayrı ve özel bir sunucu açıp, normalde birden fazla kişiye göre ayarlanmış görevleri tek yapmaları gerekiyordu.

Phasmophobiayı tek kişi oynama hayaliniz gerçek olacak

Oyuna eklenen bu özellik sayesinde "ben kendi başımın çaresine bakarım!" diyen cengaverlere kendilerini kanıtlamaları için gün doğmuş olacak. Oyunun zorluğu veya oynanışı tek kişiye göre nasıl değişeceğini zaman gösterecek. Kinetic Games yeni güncelleme ile ayrıca, oyun içinde kullanılan not defterini baştan aşağı yenilemiş durumda. Mesela oyunun bütün ayarları, oyunu oynarken günce kullanılarak değiştirilebilecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2021 22:00
"Normalde birden fazla kişiye göre ayarlanmış görevleri tek yapmaları gerekiyordu." Yapmayın merlinin kazanı. Oyunun her haritasını en zor zorlukta rahatlıkla bitiren benim gibi binlerce kişi var. Gayet kolay oyun zaten :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2021 11:17
Ne kolpa oyundu bu be, şimdiki gençlik bizim gibi sokakta, eskimiş-yıkılmış ahşap evlere macera olsun diye giremediği için etkileniyor bunlardan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2021 17:21
izlemek bile gerdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phasmophobiayı tek kişi oynama hayaliniz gerçek olacak
İlginizi Çekebilir