Pillars of Eternity ve Tyranny, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 10.12.2020 - 19:17
Epic Games Store'da bu haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Pillars of Eternity ve Tyranny hafta boyunca ücretsiz olarak dağıtılacak.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Klasik rol yapma türünü yeniden canlandıran fantezi oyunu Pillars of Eternity ve seçimlerinin tüm dünyayı değiştirebildiği hikâye odaklı bir rol yapma oyunu Tyranny, 10-17 Aralık 2020 tarihleri arasında Epic Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak. 17 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunları bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Buna ek olarak Epic Games Store Yılbaşı Tatili indirimleri 17 Aralık'ta başlayacak. %75'e varan tasarruf tekliflerinin yanı sıra, 15 gün boyunca her gün ücretsiz bir oyun dağıtılacak. Her bir oyun 24 saat boyunca alınabilir olacak ve bir kez aldıktan sonra sonsuza dek sizde kalacak.

Pillars of Eternity ve Tyranny, Epic Store'da ücretsiz

Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Pillars of Eternity - Definitive Edition ve Tyranny - Gold Edition oyunlarını 17 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Pillars of Eternity - Definitive Edition

Fallout: New Vegas ve South Park: The Stick of Truth oyunlarının yapımcısı Obsidian Entertainment, Paradox Interactive ile birlikte seni Eora'nın orijinal ve inanılmaz dünyasına götürüyor ve yaptığın seçimlerin ve seçtğin yolların kaderini şekillendirdiği unutulmaz bir maceraya gönderiyor. Derin keşif hissini, kalp atışlarını hızlandıran bir maceranın eğlencesini ve yeni bir fantezi aleminde, kayıp hazineleri ve antik gizemleri aradığın canavarlarla dolu zindanların derinliklerinde arkadaşlarından oluşan kendi grubuna liderlik etmenin heyecanını yeniden yaşa. Definitive Edition, ödüllü oyun Pillars of Eternity ile birlikte oyunun genişletmeleri olan The White March: Part I ve Part II'yi, ayrıca Royal Edition'daki tüm bonus içeriği içeriyor.

Tyranny - Gold Edition

Okurların bu acımasız dünyaya ve Kyros'un yönetimi altında yaşayan güçlü karakterlere yakından bakabilmesini sağlayan ve Tyranny dünyasında geçen on kısa hikâyeden oluşan zengin bir dijital koleksiyon. Tyranny'nin arkasındaki yaratıcı ekip tarafından yazılan bu hikâyeler oyundaki arkadaşlarından birkaçını ve ana karakterleri tanıtıyor. Bu koleksiyon, daha önce hiç görülmemiş üç özel öyküyü ve ilk olarak resmî Tyranny web sitesinde yayınlanmış yedi öyküyü içeriyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pillars of Eternity ve Tyranny, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir