Platinum Games ilk mobil oyunu World of Demons'ı duyurdu

Nagihan Selin İnce 19.04.2018 - 22:02
Platinum Games ilk mobil oyununu duyurdu

Bayonetta ve Nier Automata gibi sevilen video oyunlarının arkasındaki isim olan geliştirici firma, Platinum Games bugün World of Demons oyununun mobil versiyonunu duyurdu. Ayrıca bu oyun Platinum Games'in çıkaracağı ilk mobil platform oyunu olma özelliğini de taşıyor.

Platinum Games'in çıkaracağı ilk mobil platform oyunu World of Demons'ı duyurdu

Kurgusal bir evrende Japonya'da geçen oyunda dünya iblislerin tehdidi ile karşı karşıyayken bir Samuray ortaya çıkarak tüm tehditleri savuşturacak! İblislerin dünyası haline gelmiş Japonya'yı kurtarabilecek tek bir kişi vardır! 


Yayınlanan duyuru fragmanı oyunun içeriği ve oynanışı konusunda pek bilgi vermese de duyuruda oyunun ekip kurularak oynanabileceği, birden fazla Samuray seçebileceğimiz gibi bilgiler mevcut. Ayrıca fragmanın müzikleri mistik Japonya'ya ve samuray temasına son derece uygun. Fragmanda kısa kısa da olsa düşmanları, iblisleri görebildiğimiz gibi seçebileceğimiz samurayları ve dövüş tekniklerini de az da olsa görebiliyoruz.
Oyun bu yaz ilk olarak IOS platformu üzerinde piyasaya sürülecek ve ardından kısa bir süre sonra da diğer mobil platformlar için de piyasaya çıkacak. 
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2018 19:14
Okami oyun motoru birebir ayni seslendirme muzik ayni
Kalan Karakter: 300 Gönder
Platinum Games ilk mobil oyunu World of Demons'ı duyurdu
İlginizi Çekebilir