PlayStation 5 sunumunda Godfall için oynanış videosu gösterildi

Alparslan Gürlek 11.06.2020 - 17:55
PlayStation 5 için çıkacak Godfall da etkinlikte gösterildi. Counterplay Games tarafından geliştirilen oyuna dair detaylar paylaşıldı. Gelin birlikte bakalım!

PlayStation 5 için onaylanan ilk oyun olması ile sıkça adından bahsettiren, Counterplay Games tarafından geliştirilen Godfall da etkinlikte yerini aldı. Bu yılın sonlarına doğru çıkması planlanan Godfall oyununa dair detaylar Sony PlayStation 5 "Oyunların Geleceği" etkinliği sırasında paylaşıldı.

Godfall oyunu da Sony PlayStation 5 sunumunda yerini aldı

Godfall, PlayStation 5 için geleceği onaylanan oyunlardan ilki olma özelliğine sahipti. Yeni nesil grafiklerin neye benzediğiyle ilgili bizi fikir sahibi etmişti. Counterplay Games tarafından geliştirilen rol yapma oyunu, etkinlikte tekrar karşımıza çıktı. Oyun aynı zamanda 2020 yılının sonlarına doğru PC platformuna da çıkacak. PlayStation 5 "Oyunların geleceği" etkinliğinde Godfall için gösterilen videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Videoda gördüğümüz kadarıyla oyunun ritmi yüksek olacak ve oyuncuları koltuklarında bir ileri bir geri sallayacak. Etkinlikte oyunun oynanış videosuna da yer verdiler, hareketli bir müzikle ekran başında bize ritim tuttururken oyunun muhteşem grafiklerine ve heyecanlı oynanışına şahitlik ettirdiler. Gerçekten gördüğümü çok beğendim.

Oyunun daha önce paylaşılan tanıtım fragmanında oyun motoru üzerinde nasıl çalıştığını görmüştük, PlayStation 5 sistemi üzerinde çalışırken gördüğümüz ilk oyun Unreal Engine 5'in tanıtımı için yapılan teknik demoydu. Bu sunumda Godfall'a ait görüntüler PlayStation 5 üzerinde çalışırken kaydedildi. Görsel olarak yeni nesil grafikler hakkında fikir sahibi olmamıza yardımcı oldu. Doku çözünürlükleri, işleme sonrası efektleri ve parçacıklarıyla Godfall, harika duruyor!

PlayStation 5 sunumunda Godfall için oynanış videosu gösterildi

Godfall için çıkış tarihi ise 2020 yılının sonu olarak gösterildi. Yeni nesil konsollar için göreceğimiz ilk oyunlardan biri olan GodFall, ayrıca oynanış anlamında da çok zengin. Farklı düşmanlar için farklı dövüş tarzları barındırıyor. Yine görselliğe gireceğim fakat dövüşler esnasında gördüğümüz efektler de büyüleyici duruyor.

Oyun, bölüm tasarımları ve düşmanların fiziksel tasarımlarıyla öne çıkıyor. Gerek tek oyunculu, gerek ise çok oyunculu oynanabilen oyunun Sony tarafından yapılan sunumda yer alması güzel. PlayStation 5 konsolu için duyurulan ilk oyunun, PlayStation 5 için çıkan ilk oyun olmasını da temenni ediyoruz. Ertelemelere ve gecikmelere yeterince doyduk.

Godfall'ın yanı sıra Sony'nin PlayStation 5 konsolunun ve konsol için çıkacak oyunların tanıtımını yaptığı sunumda birçok büyük oyun da yerini aldı. Hatta çok büyük sürprizlerle karşılaştık! Gösterilen Gran Turismo 7 oyunu hakkında bilgi almak için de buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 13:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 21:40
PS3 gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 20:00
Wallahi kuran carpsin agir çöp. O kdr gow cakmasi pitirdidan ote gecemez yapsana the order 2 ps5 bak ozmn havaya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2020 11:22
RDR2 Gibi buda pc bekliyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation 5 sunumunda Godfall için oynanış videosu gösterildi
İlginizi Çekebilir