Playstation destek hesapları kapatılıyor

Talha Ramazan Yüzmeç 19.07.2022 - 13:22
Sony, müşterilerine PlayStation Destek kullanıcı sorunlarını çözmek için PlayStation destek hesapları yerine başka bir çözüm kullanacağını açıkladı.

Bildiğiniz üzere sosyal medya doğru şekilde kullanıldığında insanların birbirleriyle etkileşimde bulunmasına fazlasıyla yardımcı olan bir araçtır. Markalar ve şirketler aralarında iletişim kurmak için sosyal medya ağlarını sık sık kullanıyor. Ancak sosyal medyayı müşteri hizmetleri doğrultusunda da kullanılıyor. Sosyal medya ağlarını müşteri hizmetleri konusunda sık sık kullanan Sony, Twitter da yer alan PlayStation destek hesaplarını kapatacağını duyurdu.

PlayStation destek hesapları hem küresel hem de bölgesel şekilde kapanacak

Bu öğleden sonra Sony’nin PlayStation destek hesaplarının birkaç hafta içinde kapanacağı açıklandı. Bu haber Playstation destek hesaplarının artık kullanılamayacağını belirtiyor. Sony ayrıca Playstation sorunlarının açıklamalarını ve sorunların nasıl çözüleceği konusunda yardımcı olmak için PlayStation Support YouTube kanalına rehber videolar çekeceğini açıkladı. Bu gelişme ülkelere özgü olan AskPS_U, PreguntaPlay gibi destek hesaplarının da kapanacağını gösteriyor. Ancak ilginç bir şekilde Japonya’ya ait olan hesabın kapanmayacağı söylentileri dolaşıyor.

Playstation destek hesapları kapatılıyor

Bu Twitter hesapları Ağustos'ta kapatılacak. Sony hayranlarının tepkisi tahmin edeceğiniz üzere olumsuz yönde oldu. Sony bu tepkiye karşılık YouTube kanalında ve destek web sitesinde yer alan videoların yeterince güvenilir olduğunu açıkladı. Ayrıca Sony, destek hesaplarının artık gereksiz olduğunu ve hesapların sosyal medyayı kötüye kullanmak için bir araç olarak görüldüğünü belirtti. Twitter'daki destek sayfalarına gitmek, oyuncuları bir bilgisayarla konuşuyormuş gibi hissettirebiliyordu.

Bu gelişmenin oyuncuların bir bilgisayarla konuşup vakit kaybettiği düşüncesini ortadan kaldıracağını görüyoruz. Bu gelişme ne olursa olsun oyuncular tarafından pek sevilmiş gibi durmuyor. Ama ne olursa olsun Sony kararından geri dönecek gibi durmuyor.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 11:10
3 senedir ps5 için vr adaptörü bekliyorum ülkemizde adam gibi bir destek gelmeli
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation destek hesapları kapatılıyor
İlginizi Çekebilir