PlayStation en büyük özel oyunlarından birini kaybediyor olabilir

Alparslan Gürlek 19.01.2021 - 22:19
ResetEra forumlarında içeriden bir kullanıcının bildirdiğine göre PlayStation, 2020 yılında çıkan en büyük özel oyunlarından birini kaybedebilir.

PlayStation -bildirilene göre- geçen yıl yayınlanan en büyük özel oyunlarından birini kaybediyor olabilir. Bildiğiniz gibi geçen yıl PlayStation 4 özel oyunları için oldukça iyi bir yıldı. Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II, Persona 5 Royal gibi birçok büyük oyun 2020 yılında yayınlandı. Aynı zamanda Final Fantasy VII Remake de geçtiğimiz yıl yayınlanan PS4 özel oyunları arasında bulunuyordu. Yeni yılda PS5 için de çıkacağı söylenen oyun artık PS özel oyunu olarak kalmayacak gibi görünüyor, bildirilene göre oyunun PC sürümü de bu yıl gelecek.

Final Fantasy VII Remake PlayStation özel oyunu olarak kalmayabilir

ResetEra kullanıcısı ve içeriden biri olan KatharsisT tarafından bildirilene göre Square Enix oyunu PS5 için bu yılın içinde duyuracak. Ancak söylenti buradan da öteye giderek aynı zamanda Final Fantasy VII Remake için bir PC sürümünü de işaret ediyor. Şimdi bu bazılarımıza göre sürpriz gibi gelse de daha önce bahsi geçen bazı sızıntı ve söylentiler bugün duyduklarımızı destekler durumda. Hatta daha önce oyunun Xbox konsolları için de yayınlanacağı söylenmişti fakat KatharsisT tarafından yapılan bildiri Xbox ismini içermiyor.

Ne yazık ki şimdilik bundan daha fazla ayrıntıya sahip değiliz. Ayrıca burada bildirilen hiçbir şeyin resmi olmadığını, birer söylenti olduklarını hatırlayıp ona göre yaklaşmakta fayda var. Kaynak hali hazırda birçok kişi tarafından güvenilir kabul edilse de bu tarz bildirilerin doğruluğu hiçbir zaman kesin değildir. Daha önce de bu tarz sızıntı ve söylentilerin havada kaldığına şahit olmuştuk.

Final Fantasy VII Remake, PlayStation özel oyunu

Final Fantasy VII Remake'in demo sürümünde PC kodları bulunmuştu ve oyunun fragmanında -ilginç bir şekilde- PC  üzerinde çalışan halini gösteriyordu. Tabi belki bunların hiçbir anlamı da olmayabilir, fakat söylentiler üst üste geldikçe ortada bir şeylerin olabileceği hissini de kuvvetlendiriyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ne de olsa, değil mi? Square Enix konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı, belki yapmayabilir fakat sizin konuyla ilgili görüşleriniz olduğunu biliyoruz! Yorumlar kısmı da bunun için var. Bizlerle ve diğer okurlarla görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 11:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2021 11:17
Bir oyunu 700 liraya alacağıma exclusive filan oynamam daha iyi. Xbox tarafında 700 liraya 5 yıllık Game Pass aboneliği alırım Elder Scrolls, Halo, Gears, Forza, Fallout başta olmak üzere bütün oyunlara ulaşırım. Şu anda Playstation hiç akıllıca bir hareket değil.
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2021 02:43
Adam oyunun fiyatının çok pahalı olduğundan bahsediyor sen fortnite oyna diyorsun. Saçmalıyorsun.
MK Okuru
MK Okuru 23.01.2021 19:48
hadi canım git mobilden fortnite oyna. Bu oyunlar sana göre değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2021 16:36
Zaten öyle anlaştılar 1 yıl exculive
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.01.2021 13:39
zaten çöptü.. final fantasy bir, GTA iki, Devil May Cry üç... bu üçü çerçöp komple oyun dünyasından silinmeliler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2021 19:56
Çocukluğumdan beri Playstation kullanıcısıyım halimden çokta memnunum. Keşke hiçbir oyun exclusive olmasa herkes her oyunu oynayabilse. Fanboyluğun lüzumu yok. Herşey paylaştıkça güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2021 19:46
resimde sony oyunları bahsedilen :D Final Fantasy VII Remake
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation en büyük özel oyunlarından birini kaybediyor olabilir
İlginizi Çekebilir