PlayStation PC Launcher için ipuçları bulundu

Alparslan Gürlek 16.08.2022 - 15:23
Marvel's Spider-Man Remastered PC sürümü içeriğinde inanılmaz detaylarla geldi. PlayStation PC Launcher ortaya çıktı!

PlayStation PC Launcher kavramı ilk kez ortaya çıktı. Sony'nin PC platformuna getirdiği oyunlar arasında gelecek planlarına yönelik en fazla ipucunu içeren yapım Spider-Man Remastered PC sürümü oldu. Her gün yeni bir referans bulunan oyun dosyalarını kurcaladıkça, daha fazlası çıkıyor! Şimdi de PS oyunlarını bilgisayardan çalıştırmaya yarayacağı düşünülen yeni launcher ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde bulunan ipuçlarını da birleştirdiğimizde Sony'nin PC platformuna önümüzdeki dönemlerde gerçekten fazlasıyla ağırlık vereceğini söyleyebiliriz.

PlayStation PC Launcher Spider-Man oyun dosyalarında bulundu

Bildiğiniz gibi dün PlayStation Network'ün PC entegrasyonuyla ilgili ipuçları veren yeni detaylar ortaya çıkmıştı. Spider-Man Remastered oyun dosyalarında bulunan detaylar şimdi de PlayStation PC Launcher adında yeni bir uygulamaya işaret ediyor. Uygulamanın ismi oyun dosyalarında bulunmuş ve Sony'nin yakında duyurabileceğine dair umutlar yeşermeye başladı bile.

PlayStation PC Launcher için ipuçları bulundu

Tıpkı Ubisoft, Rockstar ve Activision Blizzard'ın kullandığı gibi Sony de PC platformu için kendi launcher uygulamasını duyuracak gibi görünüyor. Henüz resmi bir açıklama olmasa da PC'ye gelen son PlayStation oyunu olan Marvel's Spider-Man Remastered, dosyalarında PC entegrasyonu ile ilgili birçok detay barındırıyor.

Tabi PC'ye gelen oyunların PlayStation PC Launcher üzerinden satın alınıp oynanmasını pek mümkün görmüyoruz. Yani gelen oyunlar tıpkı Ubisoft'un yaptığı gibi Steam ve Epic Games Store üzerinden alınıp, açılırken bu başlatıcıya ihtiyaç duyacak. Bu da geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan PSN hesabı entegrasyonu için atılmış bir ön adım olabilir. Ubisoft Connect üzerinden, Steam'den aldığınız bir oyunu oynarken ilerlemenizi Ubisoft hesabınıza kaydetmeniz gibi bazı durumlarda işe yarayan bu launcher modelini Sony'den de yakında görebiliriz. 

PlayStation tarafından yapılan resmi açıklamalar önümüzdeki dönemde düzinelerce oyunun PC'ye geleceğini gösteriyor. Hal böyleyken kendi başlatıcı yazılımlarını yapmaları da açıkçası oldukça mantıklı bir hamle olacaktır. Önümüzdeki dönemde bu konuyla ilgili detaylar gelmeye devam ettikçe sizlere en hızlı şekilde ulaştıracağız.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 10:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
burak_55
burak_55 16.08.2022 20:16
Ps5 i satma zamanı gelmiştir.
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2022 12:32
PS5 fifa için alınır yine alınır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2022 16:07
Ragnarok 2023 te gelse ne guzel olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation PC Launcher için ipuçları bulundu
İlginizi Çekebilir