PlayStation Plus Ağustos 2021 oyunları yanlışlıkla ortaya çıktı

Eren Eroğlu 25.07.2021 - 13:57
Sony, resmi PlayStation Plus internet sitesini düzenlerken, yanlışlıkla PlayStation Plus Ağustos 2021 oyunlarını ortaya çıkardı.

PlayStation Plus Ağustos 2021'in ilk oyunu Sony'nin yaptığı State of Play etkinliğinde belli olmuştu. İlk olarak Hunter's Arena: Legends'i vereceğini açıklayan Sony, bu sefer ise yanlışlıkla ağustos ayının geri kalan oyunlarını açıkladı. Resmi PlayStation Plus internet sitesi düzenlenirken meydana gelen bu hata ile oyuncular, PlayStation Plus aboneliğinin ağustos ayında Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 ve Hunter's Arena: Legends'in verileceğini öğrendi. Meydana gelen hata fark edilince site hemen düzeltildi.

PlayStation Plus Ağustos 2021 oyunları yanlışlıkla ortaya çıktı

Temmuz ayının bitmesine ve ağustos ayının PlayStation Plus oyunlarının resmi olarak açıklanmasına bu kadar az kalmışken sürpriz bozulmuş gibi gözüküyor. Oyun sektöründe son zamanlarda sık sık karşılaştığımız bir şeyin resmi olarak çıkmadan veya açıklanmadan önce sızdırılması/yanlışlıkla açıklanması olayı bir klasik haline gelmiş bulunuyor. Görünüşe göre PlayStation Plus abonelerine ağustos ayında Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 ve Hunter's Arena: Legends sunulacak.

PlayStation Plus Ağustos 2021 oyunları yanlışlıkla ortaya çıktı

Ayrıca PlayStation Plus'un ağustos ayında vereceği oyunlardan kısaca bahsetmek gerekirse:

  • Listenin en çok dikkat çeken ismi, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville bir çok oyunculu yapım. Kendi içerisinde tam olarak bir hikaye modu bulunmasa da oyun içerisinde hikaye modu yerine geçen tek kişi oynayabileceğiniz ve tamamlayabileceğiniz çeşitli görevler ve işler mevcut. Efsanevi Plants vs. Zombies serisinin bu oyunu daha çok, çevrimiçi PvP yönü ile öne çıkıyor ve sizlere rekabetçi bir online deneyim sunuyor.
  • PlayStation Plus ile verilecek bir diğer oyun ise; Tennis World Tour 2, isterseniz ünlü tenis oyuncularından biri olarak, isterseniz de kendi oyuncunuzu yaratıp oynayabileceğiniz tek oyunculu ve çok oyunculu bir deneyim sunan tenis oyunu, spor veya tenis severlerin denemesi gereken bir yapım.
  • Daha öncesinde State of Play etkinliğinde açıklanan Hunter's Arena: Legends'de PlayStation Plus ağustos oyunları arasında verilecek. Tamamen çevrimiçi bir yapıya sahip olan yapım, antik Asya'da geçen dövüş ve savaş odaklı 30 kişilik bir battle royale oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Temmuz ayında, yani bu ay PlayStation Plus ile verilmiş oyunlar arasında A Plague Tale: Innocence, Call of Duty: Black Ops 4 ve WWE 2K Battlegrounds bulunuyor. Eğer hala PlayStation Plus temmuz oyunlarınızı kütüphanenize eklemediyseniz, yeni PlayStation Plus ağustos oyunları gelmeden acele etmenizde fayda var.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 27.07.2021 06:48
Bu aykileri beğenmedim açıkçası.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2021 15:26
Herkes gamepass'e karşı Sony ne adım atacak, adım atana dek ps plus ile güzel oyun vererek elde tutar düşüncesindeydi, tebrikler, öyle bir politika izliyorlar ki şu an gamepass'in önemi daha da ortaya çıkıyor, en azından iyi bir indie, eskimiş de olsa bir exclusive ya da eskimiş iyi bir oyun...
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2021 09:50
Kardeş ben de gamepass kullanıyorum da, gamepassi o kadar gözünde büyütme. Yeni oyunlar aylar sonra o da belki geliyor. Bizde her zaman ps tercih ediliği için oyun piyasası daha hareketli, kardeşlik takas imkanı filandaha fazla. Sony excliseveleri piyasa sürdüğü zaman xboxı kimsenin gözü görmeyecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2021 17:07
Sizin gibi oyun wallahi boş beleş oyunlar , dünyada sadece bu 3 oyun olsa wallahi oynamam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2021 15:11
Online zorunluluk olmasa kimse plus a bakma bile. Sadece hunters arena iyi. Onuda tek oynicam. Monster hunter sevipte ps5 olanlar ekleyebilir bakarız birlikte psn: Berat_cyr
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus Ağustos 2021 oyunları yanlışlıkla ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir