PlayStation Plus Essential Ağustos ayı oyunları sızdırıldı

Alparslan Gürlek 27.07.2022 - 13:44
PlayStation Plus Essential Ağustos ayı oyunları ortaya çıktı ve önümüzdeki ay üyeler güzel diyebileceğimiz oyunları oynayabilecek.

PlayStation Plus Essential Ağustos ayı oyunları ortaya çıkmış durumda. En az Essentials aboneliğine sahip olan oyuncular önümüzdeki ay iki farklı türün iyi örnekleri sayabileceğimiz oyunları ücretsiz olarak oynayabilecek. Aynı zamanda yalnızca PlayStation 4 kullanıcıları için de güzel bir korku oyunu verilecek.

PlayStation Plus Essential Ağustos ayı oyunları belli oldu    

Önümüzdeki ay aboneler Tony Hawk's Pro Skater 1+2, Yakuza: Like a Dragon ve Little Nightmares oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilecek. PlayStation Plus Essential Ağustos ayı oyunlarının iki tanesi hem PS4 hem de PS5 konsolları için gelirken, bir tanesi yalnızca PS4 için gelecek. 

PlayStation Plus Essentials Ağustos ayı oyunları sızdırıldı

  • Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 (PS5 / PS4)
  • Yakuza: Like a Dragon (PS5 / PS4)
  • Little Nightmares (PS4)

İlk kez 2020 yılında piyasaya sürülen ve oldukça beğenilen -bizim de incelediğimiz- kaykay oyunu Tony Hawk's Pro Skater 1+2 bu ay boyunca PlayStation Plus abonelerinin erişimine açılıyor. Bununla beraber bir devam oyununun geldiğini bildiğimiz Yakuza: Like a Dragon ve korku oyunları arasında kendine güzel bir yer edinmiş Little Nightmares oyunu da abonelerin karşısına çıkacak. Aboneler bu yapımları 2 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak indirip oynayabilecek.

Kafalarda soru işaretleri kalmasın diye ekleyelim, PlayStation Plus Essentials ya da daha yüksek bir tarifeye abone olan kullanıcılar, 6 Eylül'den sonra da eğer abonelikleri devam ederse bu üç oyunu oynayabilecek. Eğer aboneliğinizi sonlandırırsanız, yeniden abone olana kadar oyunlara erişemeyeceksiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 12:44
Sony kaliteli işler yapmaya devam ediyor. Bu nesilde iyi ki ps tercih etmişim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus Essential Ağustos ayı oyunları sızdırıldı
İlginizi Çekebilir