PlayStation Store çöktü (Güncellendi)

Alparslan Gürlek 19.07.2022 - 22:10
An itibariyle PlayStation Store çökmüş durumda ve bu oyuncuların, kütüphanelerindeki oyunları indirmelerini engelliyor. Hem de Stray'in çıktığı gün...

PlayStation Store çöktü. Uzun zamandır merakla beklenen Stray'in ve MultiVersus açık betasının lansman günü olan bugün ne yazık ki oyuncular çevrimiçi hizmetlerinden faydalanamıyor. Resmi PS Network durum sayfasına göre hesap yönetimi, oyun ve sosyal özelliklerin tümünde şu anda bazı sorunlar yaşanıyor.

PlayStation Store çökmüş durumda

Son bir saat içinde sosyal medya üzerinde oyuncular satın aldıkları Stray'i indiremediklerini ve PlayStation Store'un özelliklerinden faydalanamadıklarını belirttiler. Aynı gün içerisinde hem Stray indirmeye açıldı hem de MultiVersus açık betası erişime açıldı. Bu teknik arıza nedeniyle bazı oyuncular şu anda ne yazık ki oyunlarını indiremiyorlar. Aynı zamanda bulut eşitleme konusunda da son iki saat içinde hata aldıysanız, bu durumdan ötürü olduğunu söyleyebiliriz.

PlayStation Store çöktü

Bir Twitter kullanıcısının paylaştığı gönderiye göre "Şu anda PlayStation Network'te bazı bakımlar yapıyoruz" yazısı oyuncuları karşılıyor. "Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz".

İnternette oyuncular biraz da haklı olarak sinirlenmiş durumda. Buradaki bağlantıya tıklayarak sizler de PS Network'ün anlık durumunu görebilirsiniz. Şayet bu sorunun ne kadar daha süreceği bilinmiyor.

Güncelleme: An itibariyle bütün PlayStation Network hizmetleri tekrar erişime açılmış durumda. Herkese iyi oyunlar dileriz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 10:07
Mêrdîn beyfendi sistem nedeno çoker bır fıkrina varmı ben söyleyim aşırı yüklenmekten yanî anlayacagın Sony stry,ı abonelik sistemini ekledigi için milyonlar kişi oyunu sistemiê indirdi o yuzden çökme olabilir ama nêdêne bende öyle bır şey olmadı çıtır çıtır oynuyorum oyunu
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 12:35
Nispet i si fln kullanilmis hocam siz Osmanlidan mi katiliyorsunuz aramiza?
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 10:54
Hangi dil, hangi alfabe bu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Store çöktü (Güncellendi)
İlginizi Çekebilir