Playstore'da GTA Yılsonu Kampanyası başladı

Alperen Yüksel Altuğ 22.12.2015 - 22:08
Açık dünya deneyimi uygun fiyatlarda
Geçtiğimiz günler içerisinde karşımıza "Ubisoft yılsonu kampanyası" fırsatları ile karşımıza çıkan Voidu, bugün ise yeni bir yılsonu kampanyası ile bizleri karşıladı. Açık dünya severler tarafından en çok beğenilen serilerden birisi olan ve Rockstar Games tarafından geliştirilen Grand Theft Auto, Playstore'un yeni konuğu oldu.

İndirim sayfasına göz attığımız zaman, ciddi anlamda çok uygun fiyatlar dikkatimizi çekiyor. Grand Theft Auto III ve Grand Theft Auto V arasındaki oyunların indirime girdiği etkinlikte, özellikle son oyunumuz olan Grand Theft Auto V için yapılan indirim oranı dikkat çekti. Eğer ki Grand Theft Auto V yapıtını almak istiyorsanız sade halde 89.00 liraya; Grand Theft Auto V ve çevrim içi oyun modunda kullanmak için verilen 1.250.000 GTA Doları barıdıran pakete ise 85.00 lira vererek sahip olabilirsiniz. Bu durumda ise Grand Theft Auto V - Great White Bundle almak sizin için en mantıklısı olacaktır.

Fakat, oyunların Steam platformuna değil; Rockstar Games Social Club kütüphanenize ekleyebileceğinizi belirtelim. 9 gün süresi olan Playstore GTA Yılsonu Kampanyası sayfası için buraya göz atabilirsiniz.

Playstore'da GTA Yılsonu Kampanyası başladı
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2015 20:27
playstore diyip voidu'ya neden yönlendiriyorsunuz? Reklamın da bu kadarına pes. -_-

------

Uyarınız için teşekkürler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstore'da GTA Yılsonu Kampanyası başladı
İlginizi Çekebilir