Pokemon Go topluluk güncellemesi detayları açıklandı

Talha Ramazan Yüzmeç 20.07.2022 - 11:17
Pokemon GO, özel bir pokemon da dahil topluluk güncellemesiyle ilgili birçok detayı açıkladı. Bu detaylardan birinin yeni pokemon ile alakalı olduğu söyleniyor.

Pokemon şirketi, 2016'da Pokemon Go'yu piyasaya sürerek oyun sektöründe bir çığır açmıştı. O zamandan beri Pokemon Go, oyuncu kitlesini korumak için birçok güncelleme aldı. Pokemon şirketi geçtiğimiz günlerde Pokemon Go topluluk güncellemesi üzerinde yoğunlaşacaklarını belirtti ve detaylarını açıkladı.

Pokemon Go topluluk güncellemesinde çıkacak yeni pokemonu açıklandı

Bu detaylardan biri yeni gelecek pokemon’un Gen 3 pokemonu'nun Gen 8 yorumu olan Galarian Zigzagoon olduğunun açıklanması oldu. Zigzagoon'un Hoenn bölgesel versiyonunda yansıtılan çeşitli kahverengi tonlarının aksine Galarian Zigzagoon, bu bölgesel varyant olan Linoone'un evrimine aktarılan kalın siyah ve beyaz çizgilere sahip olacak. Ayrıca Galarian Zigzagoon, Pokemon GO'nun 13 Ağustos topluluk günü'nde daha sık görünecek ve oyuncular bu pokemonu elde etme şansını yakalayacak.

Pokemon Go topluluk güncellemesi detayları açıklandı

Ağustos 2022 topluluk gününde oyunculara ekstra yakalama gücü, daha uzun süreli tütsü ve Lures, iyileştirilmiş işlemler verilecek. Etkinlik sırasında Ağustos'un topluluk günü boyunca dört yıldızlı Galarian Linoone Raid Battles'ı üstlenmek için birlikte çalışan Pokemon GO oyuncuları daha fazla bonus ödülü alacak. Birçok Pokemon GO oyuncusu Galarian Zigzagoon'a odaklandığı için Ağustos 2022 topluluk günü'nü kutlarken, diğer oyuncular güncellemenin yeterli iyileştirmeleri içermediğinden yakınıyor.

Bu güncelleme oyuncuları baya heyecanlandırmış gibi gözüküyor. Bu heyecanı daha önceki oyuncuların Pokemon Go etkinliklerinin süresinin uzatılması için Niantic'e birçok e-posta ve mesaj atmasından anlayabiliyoruz. Ayrıca oyuncular Galarian Zigzagoon topluluk günü'nün kayıtlara geçen en etkili etkinliklerden biri olabileceğini öne sürdüler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pokemon Go topluluk güncellemesi detayları açıklandı
İlginizi Çekebilir