Pragmata ertelendi

Merlinin Kazanı 18.11.2021 - 13:41
Campcom Twitter üzerinden "Pragmata ertelendi" duyurusunu yaptı. Önümüzdeki sene çıkmasını beklediğimiz yapım, 2023'e kadar bizler ile buluşamayacak.

Önümüzdeki sene çıkması beklenen Pragmata ertelendi. Capcom, 2022 yılında çıkması planlanan aksiyon-macera oyunu Pragmata'nın ertelendiğini ve yeni çizimleri de paylaştığını duyurdu. Yapım, firmanın Twitter hesabında paylaştığı gönderiye göre, “unutulmaz bir deneyim olmasını sağlamak” için 2023'e ertlenmiş durumda.

Pragmata ertelendi

Sony tarafından bu yılın başlarında yayınlanan bir fragmanda, çıkış yılı olarak “2023” bahsi geçtiğinden, gecikmenin zaten daha önce duyurulduğunu belirtmekte fayda var. Ancak bu durumun kesin olduğunu da resmi olarak biliyoruz.

“Pragmata, aydaki yakın geleceğin distopik dünyasını çok derin bir hikaye ve ortam aracılığıyla betimleyen yepyeni bir aksiyon macera oyunu. Oyun, yeni nesil platform özelliklerinden tam olarak yararlanacak ve Capcom için tamamen yeni bir IP olacak. Şirket, Pragmata'yı ana markalarından biri haline getirmeyi hedefliyor. Pragmata'nın oyunun içeriği ve çıkış zamanlaması hakkında daha fazla ayrıntıyla birlikte 2023'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.”

Pragmata PC, PS5 ve Xbox Series X|S için duyurulmuştu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2021 10:55
Bekliyorduk lan, vay arkadaş.. Sanki Joel'un kızı çıkmış da, siz misiniz beni ilk dakikada öldüren diyerek doğaüstü güçler kazanmış gibi. İçerisinde biraz da dram olursa çok sevinirim açıkçası :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pragmata ertelendi
İlginizi Çekebilir