Profesyonel Türk espor oyuncusu COVID'e yenik düştü

Alparslan Gürlek 24.05.2021 - 14:21
Profesyonel arenada büyük başarılar elde eden Türk Rainbow Six: Siege oyuncusu Arif "Next1" Keskin, ne yazık ki koronavirüse karşı olan savaşını kazanamadı.

Arif Keskin, profesyonel arenada "Next1" olarak bilinen profesyonel bir Rainbow Six: Siege oyuncusuydu. Yaklaşık bir ay önce COVID-19'a yakalandı ve ne yazık ki hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Defusekid gibi takımlarda 2-3. aşama etkinliklerinde oynayan yetenekli bir oyuncu olan Arif "Next1" Keskin, kısa bir süre sonra LowLandLions'a katılmıştı. Yeni takımıyla turnuvanın yanı sıra Benelux League Season 5 grup aşamalarını da kazanmayı başarmıştı.

Profesyonel espor oyuncusu Arif Keskin aramızdan ayrıldı

Başarılı bir ivmeyle yoluna devam eden Next1, Eylül 2020'de Chaos Esports Club'a katıldı. Kısa bir süre içinde Nordic Championship - 2020 finallerinde oynadılar ve Granit Gaming'e karşı kupayı kazandılar. Ancak Avrupa Ligi 2020 - 2. Etap aşamasını sekizinci sırada bitirdiler.

Ocak 2021'de Chaos Esports Club Next1 ile yollarını ayırdı ve genç oyuncu yeteneklerini Twitch'te canlı yayınlar yaparak göstermeye devam etti. Ancak Arif "Next1" Keskin, Nisan ayı ortalarında Covid'e yakalandı.

Yaptığı açıklamaya göre Next1 nefes almakta güçlük çekiyordu ve COVID-19'un semptomları nedeniyle vücudu oldukça güçsüz kalmıştı. İki gün sonra Twitter'dan herkese iyi dilekleri için teşekkür ettiği bir gönderi paylaştı. Ne yazık ki Arif "Next1" Keskin, koronavirüse karşı savaşı kazanamadı ve vefat etti. Kısa bir süre sonra tüm topluluk, ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diledi ve dualarını gönderdiler.

Profesyonel Türk espor oyuncusu COVID'e yenik düştü

Chaos Esports "Eski oyuncumuz Next1'in trajik bir şekilde vefat ettiğini duyduğumuz için çok üzüldük" dedi. "O harika bir kişilikti ve Chaos bayrağı altında oynamasından gurur duyduk. Şu anda bütün iyi dileklerimiz onun ailesiyle..."

Next1'in eski takım arkadaşı Sha77e: "Kelimelerde kayboldum, bir süre önce Next1'in COVID nedeniyle hastanede olduğunu duydum ve şimdi bu sabah sevgili arkadaşımızı kaybettik. Bütün dualarım ve iyi dileklerim ailesi ve arkadaşlarıyla. Her zaman dost canlısıydı ve onu tanımak bir zevkti. Huzur içinde uyu dostum..."

Eski G2 Esports koçu Sua da böylesine harika bir kişiliğin kaybı nedeniyle üzüntülerini dile getirdi. "Bu sabah sevgili bir arkadaşım Covid ile olan mücadelesini kaybetti. Kelimelerde kayboldum ve nasıl hissettiğimi tarif edemem. Yapmak istediğimiz çok şey vardı, o kadar çok planımız vardı ki. Ve şimdi o gitti. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Işıklar içinde yat Arif."

Profesyonel espor oyuncusu Arif "Next1" Keskin'in ailesine, sevenlerine ve arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Işıklar içinde uyu Arif...

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2021 18:48
Allah rahmet eylesin, ben bu hastalığı hafif olarak atlattığımı sanıyordum ama bugün kan alınarak yapılan antikor testi yaptırdım. Daha önce de şimdi de hiç bu hastalığa yakalanmamışım. Bunu öğrenmek tekrar korkumu arttırdı, çünkü hafif atlattığını sanmak istemeden küçümsettirebiliyor kendi üzerinde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2021 15:20
Allah rahmet eylesin çok zor bir durum. Ne yazık ki bu arkadaşı da aşırı doz ilaçtan kaybettiğimize adım kadar eminim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2021 22:34
hiç şakası yok bu virüsün insan başına gelmeyince inanmıyor covide hala .. Toplumda covid olan geceleri sokak aralarında cirit atıyor..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.05.2021 14:50
genç bir arkadaşmış sabır dilerim yakınlarına
Kalan Karakter: 300 Gönder
Profesyonel Türk espor oyuncusu COVID'e yenik düştü
İlginizi Çekebilir