Prototype 2

Merlinin Kazanı 21.09.2012 - 12:40
Bu kez kontrol James Heller'da
Prototype 2

İlk çıktığında piyasada diğer oyunlardan farklı oynanabilirliği ile dikkat çeken Prototype; 2. versiyonu ile harikalar yaratıyor. İlk oyundaki basit hatalar ve ufak eksiklikleri tamamen giderilmiş. Activision firması, 2. oyun için kesinlikle çok iyi bir iş çıkartmış.

Prototype 2
Bu oyundaki karakterimizin adı James Heller. Kendisi ilk oyunda kullandığımız Alex karakterinden intikam almak için yanıp tutuşan biri ki, bu oyunun konusu da bunu içeriyor.

Prototype 2 oyunu geliştirilmiş artan güç ve yetenek özellikleri ile dikkat çekiyor. İlk oyundaki yeteneklerin çoğu kalmış olmasına rağmen, kalanların bir çoğuna farklı geliştirmeler ve düzeltmeler gelmiş durumda.

Prototype 2
Bu sefer oyunda her şeyi parçalamak yerine gizliliğe de önem veren firma, artık önünüze geleni öldürmek yerine, sessizce ilerlemek ya da ses çıkarmadan adamları öldürmek gibi haraketlerinize farklı bonuslar veriyorlar. Ayrıca ana senaryo dışında olan görevleri kabul etmeniz ve başarı ile bitirmeniz durumunda yeteneklerinizi geliştirebiliyorsunuz.

Prototype 2
30 Temmuz' da PC'ye çıkan oyun için diyebileceğimiz tek şey, hikayesi sağlam olan oyunları seven oyuncular için kesinlikle oynanması gereken bir oyun olduğudur. Zaten ilk oyunu sevdiyseniz bu oyunu kesinlikle beğeneceksiniz.
Prototype 2

Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Prototype 2
İlginizi Çekebilir