PS Plus aboneliğine 8 Yakuza oyunu daha ekleniyor

Batuhan Bolat 28.07.2022 - 14:03
Sony, PlayStation Plus'a bu aydan itibaren 8 Yakuza oyunu geleceğini bildirdi.

PlayStation Plus, üç katmanlı bir hizmete geçiş yapmasıyla beraber abonelik hizmetlerinde oyunlar sunmaya devam ediyor. Sitede haberini yaptığımız, PS Plus Essential abonelik katmanına Yakuza: Like a Dragon oyununun ekleneceğini duyuran Sony, ilerleyen saatlerde daha fazla Yakuza oyununun aboneliğe ekleneceğini açıklayan bir blog gönderisi yayınladı.

Bu aydan itibaren 8 Yakuza oyunu aboneliğe ekleniyor

PS Plus Essential abonelik hizmetine Ağustos ayında eklenen Yakuza: Like a Dragon'a ek olarak, PS Plus üyeleri 2022'de Kazuma Kiryu destanının tüm oyunlarına erişebilecek. Bu duyuru, Yakuza serisinin tamamının 2022'de üyelik kademelerine bağlı olarak PS Plus üyelerine sunulacağı anlamına geliyor. PlayStation Plus Extra ve Premium aboneleri, Yakuza 0, Yakuza Kiwami ve Yakuza Kiwami 2 oyunlarına önümüzdeki ay erişebilecek.

Yakuza Kiwami 1 ve Yakuza Kiwami 2'nin ilk iki oyunun yeniden yapımları olduğunu, Yakuza 0'ın serinin ön bölümü olduğunu belirtmeliyiz. Yakuza serisinin genel olarak olumlu puanlar almasına karşın birçok kişinin Yakuza 0'ın en iyi Yakuza oyunu olduğunu düşündüğünü de belirtmemiz gerek.

Diğer oyunların çıkış tarihleri ise kesinleşmedi. Ancak 2022 yılı içerisinde PS Plus Extra ve Premium hizmetine eklenecekler. Yakuza 3, Yakuza 4 ve Yakuza 5 PS Plus Premium servisine eklenecek. Bu nedenle PS Plus Extra üyelerinin yükseltme yapması gerekecek.

PS Plus oyun kataloğuna önümüzdeki ay eklenecek olan Yakuza oyunları

PS Plus aboneliğine 8 Yakuza oyunu daha ekleniyor

Yakuza: Like a Dragon | Ağustos | PlayStation Plus Essential/ Extra/Premium

Yakuza: Like a Dragon, Yakuza serisinin yedinci ana oyunu. Sega tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir rol yapma oyunudur. Düşük seviyeli bir yakuza ailesinin düşük rütbeli üyelerinden olan Ichıban Kasuga'nın işlemediği bir suç yüzünden 18 yıl yatmasını ve şehre geri dönmesini konu alır.

Yakuza 0 | Ağustos | PlayStation Plus Extra/Premium

Yakuza 0, 1980'lerin ikinci yarısında Japonya'da emlak fiyatlarının oldukça yüksek olduğu bir dönemde geçiyor. Tahsilat tarzı işleri yürüten Kazuma Kiryu ve bir gece kulübü sahibi olan Goro Majima adlı iki karakteri yönettiğimiz Yakuza 0 farklı dövüş stilleri ile de öne çıkıyor. İncelememiz için buraya tıklayabilirsiniz.

Yakuza Kiwami | Ağustos | PlayStation Plus Extra/Premium

İlk Yakuza oyunu PS2 konsolu için 2005'te çıkmıştı ve bu PS4 versiyonu bu deneyimi yeniden yapımı ile birlikte bizlere tekrardan sunuyor. Kazuma Kiryu'nun en iyi arkadaşını kurtarmak için işlemediği bir suçtan 10 yıl hapis yatmasını ve Japonya sokaklarına geri dönmesini konu alır.

Yakuza Kiwami 2 | Ağustos | PlayStation Plus Extra/Premium

Yakuza Kiwami 1'in devam oyunu olarak yer alan Kiwami 2, ilk Yakuza olaylarından bir yıl sonrasında klanın beşinci başkanının rakip örgüt suikastçileri tarafından öldürülmesinin ardından Kazuma Kiryu'nun göreve dönüşünü konu alır.

PS Plus oyun kataloğuna yıl içerisinde eklenecek olan Yakuza oyunları:

  • Yakuza 3 Remastered | PlayStation Plus Premium
  • Yakuza 4 Remastered | PlayStation Plus Premium
  • Yakuza 5 Remastered | PlayStation Plus Premium
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 22:36
Madem Yakuza: Like a Dragon'ı kataloga ekleyecektiniz, neden agustosda ucretsiz vereceginiz oyun olarak acikladiniz. Temmuzda da, agustosta da verdiginiz 3 oyundan 2'si katalogunuzda zaten yer alan oyunlardan secilmis oluyor. Ticari kurnazlik yapacaginiza, ps plus aylik oyunlar uygulamasini kaldirin
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2022 04:12
Aylık oyunlar Essential üyeleri için kataloga sadece Deluxe ve üstünün erişimi var bilginiz olmadan konuşuyorsunuz
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS Plus aboneliğine 8 Yakuza oyunu daha ekleniyor
İlginizi Çekebilir