PlayStation platformu için Iron Man oyunu geliyor

Furkan Güler 26.03.2019 - 10:08
Spider Man'den sonra PlayStation platformuna yeni bir Marvel kahramanı daha geliyor.

Geçtiğimiz gece düzenlenen PlayStation etkinliği genel olarak oyuncuları tatmin etmese de, etkinlikle bazı önemli duyurularla karşılaştık. Bağımsız oyunların yanında Sony, PS VR platformu için Iron Man oyunu duyurdu. Normalde bağımsız bir stüdyo olan Camouflaj ekibinin geliştirdiği oyun, Sony'nin destekleri sayesinde tamamlanacak. Marvel ile yapılan anlaşma sonucu geliştirilen oyunun PS VR'a özel olacağı söyleniyor. Spider Man'le birlikte Marvel karakterlerini yavaş yavaş PlayStation sahiplerinin önüne koyan Sony, bakalım bu oyundan kar edecek mi?

PS VR için Iron Man oyunu duyuruldu

Oyunda Tony Stark'ın özel yaşamının yanı sıra Iron Man olduğumuzda zırhın içerisinde Stark'ın işleri nasıl yürüttüğüne şahit olacağız. PS Move cihazlarıyla oynandığı tahmin edilen yeni yapımın ne zaman çıkacağı belli değil. Diğer bir yandan Batman: Arkham VR'la birlikte sanal gerçeklik gözlüğüyle Batman olmanın tadına erişmiştik. Bakalım Iron Man VR da aynı etkiyi yapabilecek mi?

Avengers Endgame'e kısa bir süre kala duyurulan oyunun ne kadar satacağını merak ediyoruz. Son olarak Marvel hayranları tarafından radara alınan yeni yapım, PS VR platformuna yeni oyuncu mutlaka çekecektir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS VR için Iron Man oyunu duyuruldu
İlginizi Çekebilir