PS5 özel olan Returnal'ın yapım aşaması tamamlandı

Ersin Kılıç 26.03.2021 - 11:11
30 Nisan'da Playstation 5 için özel olarak çıkacak Returnal Gold statüsüne ulaştı. Yani oyunun yapım aşaması sona erdi.

Playstation 5 için özel olarak geliştirilen Returnal için yeni bir haber geldi ve oyunun Gold statüsüne ulaştığı, yani yapım aşamasının tamamlandığı duyuruldu. Bu duyuru oyunun yapım ekibi olan Housemarque tarafından yapıldı ve firmanın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı. Böylelikle artık ertelenme ihtimali de kalmayan oyunun yapımcıdan çıkıp dağıtım aşamasına geçtiğini de söyleyebiliriz.

Returnal 30 Nisan'da PS5 için çıkacak

Aksiyon tarafı oldukça kuvvetli olan Returnal'ın 30 Nisan'da çıkacağı daha önce duyurulmuştu. Yapım ekibinin açıklamaları ve oyunun konusu şu şekilde;

Returnal sonunda Gold statüsüne ulaştı. Playstation Studios ve Housemarque ekibinden bu projeye dahil olan herkese çok teşekkürler. Oyunun çıkışı ve oyuncuların Atropos gezegenini deneyimlemesi için sabırsızlanıyoruz.

Returnal Hakkında

Astra adı verilen bir uzay araştırma birliğinin üyesi Selene, şekil değiştiren bir gezegene zorunlu iniş yapar. Bu gezegende tek başına mahsur kalan Selene, hayatta kalmak için antik bir medeniyetin kıraç topraklarını araştırmak ve canını dişine takarak mücadele etmek zorundadır. Tekrar tekrar yenilir ve her öldüğünde yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır.

Returnal’ın savaş sahnelerinde göz alıcı görsel efektlere ve mermilerin cehennem gibi havada uçuştuğu kapışmalara tanık olacaksınız. Her döngü size yeni kombinasyonlar sunacak. Bu sebeple her seferinde hayatta kalabilmek için sınırlarınızı zorlamanız ve farklı stratejiler belirlemeniz gerekecek. Tekrar oynanabilirliği fazlasıyla yüksek olarak tasarlanan ve bu yönteme uygun şekilde değişen dünyasıyla Returnal, sizi üzerinizdeki ölü toprağını atarak her doğuşta yeni ve gelişen zorluklara karşı mücadele etmeye davet ediyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2021 13:53
İyi bir oyun olması temennim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 11:30
Aşiri berbat bir oynanişa sahip birakin şu serious sam oynanişini , doom ile bu oyun 1 nane olmaz . Adam gibi yapsaniza silah bari destnydeki gibi normal otonatik silaj olsun o nedir ne içtinde yaptin bu oyunu, oynanişa bi baktim 1 gram çekici olsa alacaktim ama nefret ettirici oynaniş konsepti war.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PS5 özel olan Returnal'ın yapım aşaması tamamlandı
İlginizi Çekebilir