PUBG 9.2 güncellemesi PC sunucularında aktif oldu

Ersin Kılıç 19.11.2020 - 12:09
Oyuna birçok yenilik ekleyen PUBG 9.2 yaması PC sunucularında aktif oldu. Yamanın konsol sürümü ise 26 Kasım tarihinde yayınlanacak.

PUBG 9.2 güncellemesi PC oyuncuları için yayınlandı. 26 Kasım'da ise konsol sürümü çıkacak olan 9.2 yaması her zaman olduğu gibi oyuna birçok yeniliği ekliyor. Yeni silah dengelemelerinin yanı sıra oyuna arazi motosikleti gibi araçları da ekleyen PUBG 9.2 yaması ile ileilgili yapılan açıklama ve bilgiler şu şekilde;

PUBG 9.2 yaması PC için yayınlandı

PUBG Güncelleme 9.2 ile PC sunucularında yerini aldı ve 26 Kasım'da konsollarda aktif olacak. Oyuncular, yeni bir araç, mini Survivor Pass ve denge güncellemelerini denemek için savaş alanlarına girebilirler. En son güncelleme şunları içermektedir:

Battle Bride Pass: Bu yeni tür Pass, oyuncuların hareketli çizgi romanlarımızdan gördüğü bir karakter olan Sadiya Qureshi'ye odaklanıyor. Battle Bride Pass, Survivor Pass: Highlands'ten bağımsız olarak ilerler ve oyuncuların maçlardan XP kazanarak tamamlamaları için 15 seviyeye sahiptir.

Arazi Motosikleti: Motorlarımızı yeni bir araç türü olan arazi motosikletiyle çalıştırıyoruz. Hızlıdırlar, 130 km/s’ye kadar çıkarlar ve Karakin hariç her arazinin ve haritanın üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Silah Dengelemeleri: Tüm tabancalara hasar çarpanları, nişan alma, ADS hareket hızı ve daha fazlası için iyileştirmeler yapıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG 9.2 güncellemesi PC sunucularında aktif oldu
İlginizi Çekebilir