PUBG 9.sezon ve Paramo haritası konsollar için çıktı

Ersin Kılıç 31.10.2020 - 12:46
PUBG 9.sezon yamasının konsollar için de yayınlanması ile birlikte oyunun ilk dinamik haritası olan Paramo oyuncuların karşısına çıkmış oldu.

PUBG dinamik haritası Paramo, 9.sezon ile birlikte PC versiyonunun ardından konsol kullanıcılarının beğenisine de sunuldu. Büyük bir volkanın yer aldığı bu harita oyunun en farklı aksiyonunu da oyun severlere sunmuş olacak. Konuyla ilgili firmanın yaptığı açıklama şu şekilde;

PUBG Paramo haritası konsollar için çıktı

Paramo'nun gizemini ve tehlikesini konsol ve Stadia canlı sunucularına gelen PUBG 9.1 Güncellemesi ile keşfetmeye hazırlanın. PUBG konsol dünyasındaki son gelişmeler için aşağıdaki güncellemeleri inceleyebilirsiniz. 

Yeni Nesil Konsol Uyumluluğu: PUBG ilk günden itibaren Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5 konsollarında oynanılabilir olacak. Şu anki nesil konsollara sahip oyuncular aynı PUBG hesaplarıyla yeni nesil konsollarda oynamaya devam edebilirler. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.  Xbox Series X, Xbox One X oyun yapısından yararlanacak. Oyun, Kare Hızı Önceliği seçeneği seçilerek 60 FPS'de çalışacaktır. 

Xbox Series S, 30 FPS'de çalışan Xbox One S oyun yapısından yararlanacak. Gelecekte Xbox One S ve Xbox Series S konsollarında kare hızı sınırını yükseltme seçeneğini sunmak için üzerinde çalışılıyor. PlayStation 5, PlayStation 4 Pro yapısından yararlanacak. Kare Hızı Önceliği seçeneğini belirlediğinizde, oyun 60 FPS'ye kadar çalışacaktır. 

Xbox Game Pass Ultimate Avantajları: Bugünden Aralık ayına kadar Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, çok talep gören Kanlı Hemşire kostümü, [BattleStat] Rip Tide - SKS silah görünümü ve 20.000BP içeren Ekim Korku Paketi'ni alabilirler. Oyuncular ayrıca Survivor Pass için 5 seviye ve Zafer Dansı ifadesini içeren Çiçek Çocuk Paketini de edinebilirler! 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 22:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2020 19:12
Game Pass Ultimate var fakat sadece konsol için geçerli olması kötü olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2020 13:39
Neden önce pc ye çıktı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG 9.sezon ve Paramo haritası konsollar için çıktı
İlginizi Çekebilir