PUBG: Battlegrounds'a eklenen Dragunov tüfeği geri alındı

Taylan Bal 12.08.2023 - 11:24
Oyun geliştiricisi Krafton ve PUBG Corporation, popüler battle royale oyunu PUBG: Battlegrounds'da son güncelleme ile eklenen Dragunov tüfeğini tartışmalı bir özellik nedeniyle geri çekti.

Krafton ve PUBG Corporation 2 Ağustos'ta oyuncularla buluşan güncelleme, çeşitli harita değişiklikleri ve oynanış modları gibi birçok yenilik getirmişti.

PUBG: Battlegrounds'a eklenen Dragunov tüfeği geri çekildi

PUBG: Battlegrounds'a yeni bir silah olan Dragunov tüfeği de eklendi. Bu güçlü silah, 7.62 mm mermileri kullanan ve bir keskin nişancı tüfeği kadar güçlü olan bir silahtır, ancak zar atma sistemi ile hasarı hesaplar. Ancak fanlar, bu rastgele sayı sistemi nedeniyle öldürmelerin şansa dayalı olduğunu ve beceriye dayanmadığını belirterek endişelerini dile getirdi.

PUBG: Battlegrounds'a eklenen Dragunov tüfeği geri çekildi

Krafton, oyuncuların tüfekle ilgili endişelerini dikkate aldıktan sonra resmi PUBG: Battlegrounds web sitesine bir açıklama yayınladı. Geçici bir önlem olarak, ekip tüfeği canlı PUBG sunucularından çekti. Yaşlanan battle royale oyununu oyuncuların ilgisinde tutmaya çalışan geliştiriciler, oyunculardan tüfeği en iyi şekilde optimize etmeye yardımcı olması için bir geri bildirim formu doldurmalarını da istedi.

Ek olarak PUBG: Battlegrounds'ın son güncellemesi oyunculara yenilenmiş bir harita ve Miramar haritasındaki Kırmızı Bölge'nin yerine gelen kum fırtınası gibi çeşitli oynanış değişiklikleri de sunuyor. Bu yeni oynanış öğesi, görüş mesafesinin azalması ve sürekli azalan sağlık gibi yeni zorlukları beraberinde getiriyor.

Oyunun yeni güncellemesi fazlasıyla dikkat çekiyor

PUBG: Battlegrounds'ın 25.1 güncellemesi aynı zamanda otomobil üreticisi Aston Martin ile yapılan en son iş birliğini sunuyor. Bu özellik oyunculara lüks bir süper araçta yenilenmiş haritayı gezebilme fırsatını getiriyor. Bu iş birliği, son zamanlarda Capcom'un Street Fighter 6 kostümlerini PUBG: Battlegrounds'a getirmesinin ardından gerçekleşen bir dizi başarılı iş birliğinin en son örneği olarak karşımıza çıkıyor.

Elbette geliştiricilerin topluluktan gelen görüşlere değer vermesi olumlu bir adım. PUBG hala büyük bir oyuncu kitlesine sahip olmasına rağmen, Krafton aynı zamanda Escape From Tarkov'a rakip bir oyunun geliştirilmesini finanse ediyor. Şu an için BlackBudget adıyla bilinen bu proje, geniş bir açık dünyada geçen PvPvE bir aksiyon oyunu olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2023 02:27
Ara başlıktan sonra ki yazı Disco Elysium'da olsa, karakter kalpten giderdi, ancak gitmeye de bilirdi çünkü güçlü bir anlatım dili kullanılıyor, güçlü anlatımlarda olur bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2023 04:06
klasik rpg türünden pubg diyebileceğiz artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG: Battlegrounds Dragunov tüfeği
İlginizi Çekebilir