PUBG Ground Zero kısa filminde başrolde Don Lee yer alacak

Ersin Kılıç 23.06.2021 - 00:26
PUBG'nin yaklaşmakta olan TAEGO haritasının hikayesi ile doğrudan bağlantılı ilk canlı aksiyon kısa filmi Ground Zero duyuruldu

Krafton yaptığı sürpriz bir açıklama ile Train to Busan, The Eternals gibi yapımlarda boy gösteren ünlü oyuncu Don Lee'nin başrolde yer aldığı Ground Zero isimli bir kısa film duyurdu. Aksiyon dolu olacağı belirtilen bu kısa film oyunun yeni haritası Taego ile bağlantılı olacak ve bir nevi PUBG evrenini genişletecek. Firmanın konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde;

PUBG Ground Zero kısa filminde başrolde Don Lee yer alıyor

KRAFTON, Inc, bugün PUBG Evrenini, Jonathan Frakes'in (“Star Trek: The Next Generation”, “Beyond Belief: Fact or Fiction”) oynadığı araştırmaya dayalı “belgesel dizisi” Bilinmeyen Gizemler’in bir bölümüyle daha genişletti. Şu anda mevcut olan “Battlegrounds Doğuş Hikayesi” isimli en yeni bölümde, ölümcül rekabetin arkasındaki resmi tarihi araştırırken ilk kez Frakes kendi baş rolünü üstleniyor. 

Frakes bölüm boyunca, Battlegrounds'ın arkasındaki hikayeyi ilk konseptinden ölümcül evrimine kadar keşfetmek için içeriden kişilerle ve uzmanlarla sohbet ediyor. En son video ise serideki Battlegrounds’un diğer sırlarına ışık tutan önceki iki bölümünü takip ediyor. Bilinmeyen Gizemler: Dinoland'de Trajedi, Dinoland'in arkasındaki rahatsız edici gerçeği keşfederken Bilinmeyen Gizemler: Paramo, Peru'da bazı şaşırtıcı özelliklere sahip olan bir plato çevresindeki karanlık tarihi keşfetti.

“Bilinmeyen Gizemler: Battlegrounds Doğuş Hikayesi” ile beraber, KRAFTON ilk canlı aksiyon kısa filmi “Ground Zero”yu 26 Haziran'da yayınlayacak. Başrollerinde Don Lee (“Marvel Studios' Eternals,” “Train To Busan”) , "Ground Zero" PUBG Evreninde geçiyor ve Lee TAEGO'da Hosan Hapishanesinden kaçmaya çalışan kötü şöhretli bir mahkumu oynuyor. Kısa film, 7 Temmuz'da PC'de ve 15 Temmuz'da konsollarda PUBG oyununda tanıtılacak olan Güney Kore merkezli yeni TAEGO haritasının bilgisiyle doğrudan bağlantılıdır. 

PUBG Ground Zero kısa filminde başrolde Don Lee yer alacak

Bilinmeyen Gizemler’in son bölümü, yakın zamanda Miramar haritasının yeniden düzenlenmiş bir versiyonuyla piyasaya sürülen PUBG Sezon 12'nin hemen ardından yayınlanıyor. Bu heyecana ek olarak KRAFTON, daha önce Codename: Tiger olarak bilinen Güney Kore merkezli yeni bir harita olan TAEGO'nun 7 Temmuz'da PC'de ve 15 Temmuz'da konsollarda yayınlanacağını açıkladı.

Mayıs ayında açıklanan PUBG 2021 Geliştirme Planında belirtildiği gibi, TAEGO 2018'den bu yana ilk yeni 8x8 savaş alanı olarak yer alacak ve PUBG için yeni ve büyük bir oyun mekaniği olan oyuncuların ilk yenilgiden sonra savaş alanlarına geri dönme yeteneği gücüne sahip olacak. TAEGO ile ilgili ek ayrıntılar bu ayın sonunda açıklanacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2021 16:39
Guzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2021 09:15
Muhteşem
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2021 23:57
Uuu
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Ground Zero kısa filminde başrolde Don Lee yer alacak
İlginizi Çekebilir